Pojat 2011 YJ

Pojat 2011 Yj


Liity FC Kasiysin ja Pohjois-Espoon Ponnen Pojat 2011 yhteisikäluokkaan

Kasiysin ja Pohjois-Espoon Ponnen 2011 syntyneiden poikien yhteisikäluokka on muodostettu syksyllä 2023. Pelaajia ja taustoja on molemmista seuroista. Yhteensä pelaajia on ikäluokassa noin 60 pelaajaa. 

Joukkueen, kuten seurammekin, tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö nuorille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Haluamme jalkapallotaitojen lisäksi edistää liikkumisen riemua ja liikunnallista elämäntapaa, sosiaalisia taitoja unohtamatta- koko perheelle.

Ikäluokka on jaettu kolmeen harjoitusryhmään, joista jokaisella on oma vastuuvalmentaja, joukkueenjohtaja ja muut taustat. Harjoitusryhmien nimet ovat YJ 1, YJ 2 ja YJ 3. 

Koko ikäluokkaa johtaa YJ 2 ryhmän vastuuvalmentaja Jani Kovalainen ja joukkueenjohtaja Anna Kylmäoja

Treenaamisen lisäksi osallistumme piirisarjaan sekä erikseen suunniteltuihin turnauksiin. Pelaamme peliryhmissä ja jokaiselle pelaajalle löytyy oikean tasoinen peliryhmä. Näin pystymme takaamaan riittävästi haastetta sekä onnistumisen kokemuksia yksilöllisesti.

Ikäluokkamme käyttää MyClubia joukkueiden hallintaan, jokaiselle uudelle pelaajalle luodaan sinne käyttäjätunnukset. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan niin pääsette helposti mukaan toimintaan!

Uudet aloittelevat pelaajat aloittavat harrastamisen kokeilun ensiksi pariksi viikoksi, minkä jälkeen vastuuvalmentaja nimeää pojan hänelle sopivaan peliryhmään. 

Rohkeasti vain mukaan hienon harrastuksen pariin!

Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja  Anna Kylmäoja, joukkueenjohtaja 

041 454 8131 fc89p11jojo@gmail.com


Jani Kovalainen, vastuuvalmentaja

040 483 0313, jani.kovalainen@kasiysi.fi

 

Kaikki harjoitusryhmät harjoittelevat yhdessä kahdesti viikossa. Tämän lisäksi: 

YJ 1 ja YJ 2 harjoittelevat erikseen 1-2 kertaa viikossa. Katso kalenteri: