Pojat 2012 YJ

Pojat 2012 Yj


Liity FC Kasiysin ja Pohjois-Espoon Ponnen Pojat 2012 yhteisikäluokkaan

Kasiysin ja Pohjois-Espoon Ponnen 2012 syntyneiden poikien yhteisikäluokka on muodostettu syksyllä 2023. Pelaajia ja taustoja on molemmista seuroista. Yhteensä pelaajia on ikäluokassa noin 60 pelaajaa. 

Joukkueen, kuten seurammekin, tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö nuorille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Haluamme jalkapallotaitojen lisäksi edistää liikkumisen riemua ja liikunnallista elämäntapaa, sosiaalisia taitoja unohtamatta- koko perheelle.

Ikäluokka on jaettu kolmeen harjoitusryhmään, joista jokaisella on oma vastuuvalmentaja, joukkueenjohtaja ja muut taustat. Harjoitusryhmien nimet ovat YJ 1, YJ 2 ja YJ 3. 

Koko ikäluokkaa johtaa YJ 2 ryhmän vastuuvalmentaja Jani Kovalainen ja joukkueenjohtaja Mikael Lahtonen

Treenaamisen lisäksi osallistumme piirisarjaan sekä erikseen suunniteltuihin turnauksiin. Pelaamme peliryhmissä ja jokaiselle pelaajalle löytyy oikean tasoinen peliryhmä. Näin pystymme takaamaan riittävästi haastetta sekä onnistumisen kokemuksia yksilöllisesti.

Ikäluokkamme käyttää MyClubia joukkueiden hallintaan, jokaiselle uudelle pelaajalle luodaan sinne käyttäjätunnukset. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan niin pääsette helposti mukaan toimintaan!

Uudet aloittelevat pelaajat aloittavat harrastamisen kokeilun ensiksi pariksi viikoksi jonka jälkeen vastuuvalmentaja nimeää pojan hänelle sopivaan peliryhmään. 

Rohkeasti vain mukaan hienon harrastuksen pariin!

Yhteystiedot:

Mikael Lahtonen, joukkueenjohtaja ja yhteyshenkilö

044 358 4380, mikael.lahtonen@gmail.com


Jani Kovalainen, vastuuvalmentaja

040 4830313, jani.kovalainen@kasiysi.fi

 

Kaikki harjoitusryhmät harjoittelevat yhdessä kahdesti viikossa. Tämän lisäksi: 

YJ 1 ja YJ 2 harjoittelevat erikseen 1-2 kertaa viikossa. Katso kalenteri: