Pojat ja Tytöt 2017-2018

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

Haluatko kokeilla?

Meillä on kahden viikon kokeilu jakso, minkä aikana voi kokeilla sitoutumatta toimintaan. 

Kokeilemaan pääsee olemalla yhteydessä sähköpostilla: kasiysi.pt1718@gmail.com

Lähetämme sinulle info paketin sekä pyydämme tarvitsemamme tiedot. Jos haluat voit lähettää tiedot jo etukäteen-

  • Pelaajan tiedot: nimi, syntymäaika 

  • Huoltajan/huoltajien tiedo(t): nimi, puhelinnro, s-postiosoite   laskutusosoite

 

Ryhmässä 2017 ja 2018 syntyneet harrastavat ja oppivat jalkapalloa. Joukkuetoiminnassa harjoitellaan monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä tietysti ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla.Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki 2017 ja 2018 syntyneet tytöt ja pojat taidoista tai kokemuksesta riippumatta.

Ikäluokkavastaavana toimii FC Kasiysin päätoiminen Junioripäällikkö Jimi Mikkola. Ikäluokkavastaavan apuna toimii palkattuja valmentajia sekä mahdollisimman paljon lasten vanhempia.

 

Harjoituksia on kahdesti viikossa. Katso kalenteri sivun lopusta

Harjoituksien lisäksi ryhmä harjoittelee pelaamista muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, mistä pelaaja saa lähtemättömiä muistoja. 

 

Harjoituksiin mukaan tarvitsee innostuksen lisäksi: vesipullon, tilaan sopivat jalkineet (sisäsekengät saliin ja lenkkarit/jalkapallokengät jalkapallohalliin). Vaatetuksen on sisätiloissa hyvä olla kevyt ja liikuntaan sopiva. Myös oma pallo on lapselle usein tärkeä, mutta tarvittaessa pallon saa harjoituksien ajaksi lainaan.

 

Harrastuksen kustannuksiin talvikaudella vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus on 40€/kk sekä tammikuussa ja kesäkuussa maksettava FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180€/vuosi (90€ + 90€).

Hintaan sisältyy mm. kustannukset palkatuista apuvalmentajista, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus ja lisenssi yms. Lisätietoja kustannuksista saat vastaavalta henkilöltä.

 

Yhteystiedot: 

Ikäluokkavastaava: Jimi Mikkola / 0505688428 / jimi.mikkola@kasiysi.fi

Uudet pelaajat ja turnaukset: kasiysi.pt1718@gmail.com