Pojat/Tytöt 2014-2015


Liity FC Kasiysin 2014-2015 ryhmään TÄSTÄ
 

Kasiysin 2014 syntyneiden ryhmä perustetaan ke 9.10 klo 17.30-18.30 Laaksolahden ulkotekonurmella. 
Toiminnassa ovat tervetulleita mukaan 2014-2015 syntyneet tytöt ja pojat. Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan varmistat sillä saavasi ajankohtaisen informaation ryhmän toiminnasta. 

Ryhmän harjoitukset ovat ke 17.30-18.30 ja la 13.00-14.00. Lokakuun ajan toiminta tapahtuu Laaksolahden ulkotekonurmella, marraskuun aikana toiminta siirtyy ke Järvenperän koulun saliin ja la Laaksolahden Halliin. Ilmoitamme tarkan aikataulun siirtymiselle myöhemmin. 

Ryhmän tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö pienille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Haluamme leikkien ja pelien kautta jalkapallotaitojen lisäksi edistää liikkumisen riemua ja liikunnallista elämäntapaa, sosiaalisia taitoja unohtamatta- koko perheelle. 

Huom! Toiminta on talven 2019-2020 ajan välivaihe jalkapallokoulun ja joukkueen välillä. Tulemme talven aikana harjoitukissa tekemään jalkapalloleikkejä sekä yksinkertaisia jalkapallon lajiharjoitteita. Ryhmä tulee hauskan pitämisen vuoksi pelaamaan 2-3 miniturnausta. 

Toiminnasta vastaa Nappulavastaava Jimi Mikkola apunaan lapsien vanhempia sekä seuran nuoria valmentajia. 

Kasiysi käyttää MyClubia joukkueiden hallintaan, jokaiselle uudelle pelaajalle luodaan sinne käyttäjätunnukset. Ota yhteyttä vastaavaan henkilöön niin pääsette helposti mukaan toimintaan!

Uudet aloittelevat pelaajat aloittavat harrastamisen kokeilun ensiksi pariksi viikoksi jonka jälkeen lapsi lisätään ryhmän laskutukseen. Katso harjoitusvuorojen ajankohdat "Kalenteri" -valikosta. (Tulossa pian)

Ryhmän kustannuksiin vaikuttaa pelaajamäärä. Alustava arvio on 50€/kk + Tammikuussa maksettava erillinen seuran toiminta ja jäsenmaksu 170€. Lisätietoja saat vastaavalta henkilöltä. 
Lokakuusta laskutamme vain puolet arvioidusta kuukausi maksusta eli 25€. 

Rohkeasti vain mukaan hienon harrastuksen pariin!Yhteystiedot:

Jimi Mikkola, vastuuvalmentaja, 050 568 8428, jimi.mikkola@fckasiysiespoo.fi