Tytöt 2017

Ilmoittaudu mukaan: Mikko hiltunen / 040-848 0554 / mikko.hiltunen@kasiysi.fi

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

PERUSTAMME UUDEN RYHMÄ MARRASKUUSSA 2023 

 2017- syntyneet harrastavat ja oppivat jalkapalloa. Joukkuetoiminnassa harjoitellaan monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä tietysti ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla.Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki 2017- syntyneet tytöt taidoista tai kokemuksesta riippumatta. Myös 2018-syntyneillä tytöillä on mahdollisuus liittyä ikäluokkaan, jos kokevat sen paremmaksi, kuin oman ikäisten tyttöjen ja poikien yhteis ikäluokan

Harjoituksia on kahdesti viikossa. 

Harjoituksien lisäksi ryhmä harjoittelee pelaamista muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, mistä pelaaja saa lähtemättömiä muistoja. 

Harjoituksiin mukaan tarvitsee innostuksen lisäksi: vesipullon, tilaan sopivat jalkineet (sisäsekengät saliin ja lenkkarit/jalkapallokengät jalkapallohalliin). Vaatetuksen on sisätiloissa hyvä olla kevyt ja liikuntaan sopiva. Myös oma pallo on lapselle usein tärkeä, mutta tarvittaessa pallon saa harjoituksien ajaksi lainaan.

 Harrastuksen kustannuksiin talvikaudella vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus on 40€/kk sekä tammikuussa ja kesäkuussa maksettava FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180€/vuosi

Hintaan sisältyy mm. kustannukset palkatuista apuvalmentajista, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus ja lisenssi yms. Lisätietoja kustannuksista saat vastaavalta henkilöltä.

 

Yhteystiedot: 

Ikäluokkavastaava: Jimi Mikkola / 050-568 8428 / jimi.mikkola@kasiysi.fi

Uudet pelaajat: Mikko hiltunen / 040-848 0554 / mikko.hiltunen@kasiysi.fi