Seura

PDF-tiedostoStrategia2020.pdf (89 kB)
F.C. Kasiysin strategia 2020
PDF-tiedostoturvallisuussuunnitelma 2017.pdf (98 kB)
F.C. KASIYSI TURVALLISUUSSUUNNITELMA 2017
PDF-tiedostoViestintäsuunnitelma.pdf (47 kB)
F.C. Kasiysin viestintäsuunnitelma
PDF-tiedostoToimintaSuunnitelma2018.pdf (203 kB)
F.C. KASIYSIN TOIMINTASUUNNITELMA 2018
PDF-tiedostoVuosikertomus_2017 final.pdf (151 kB)
F.C. Kasiysin vuosikertomus 2017
PDF-tiedostoFC89 Tietosuojaseloste.pdf (86 kB)
FC89 Tietosuojaseloste
MS Word -tiedostoFC89 SoMe ohjeistus.docx (33 kB)
FC89 SoMe ohjeistus
PowerPoint-esitysFC_89_Vuosikello_2018.ppt (238 kB)
F.C. Kasiysi Espoo- Vuosikello 2018
MS Word -tiedostoKotien+merkitys+lasten+ja+nuorten+urheilijaksi+kasvamisen+prosessissa.docx (33 kB)
Kotien merkitys kasvamisessa urheilijaksi kasvamisen prosessissa
PDF-tiedostoFC Kasiysi Espoo r.y. Uudet säännöt 12.6.2013-3.pdf (100 kB)
MS Excel -tiedosto89_budjettipohja_joukkue_2019.xlsx (54 kB)
Tuntematon tiedostomuotofc89+Kulukorvaus+2019.xls (19 kB)
Kulukorvauslomake 2019
MS Word -tiedostoToimintaSuunnitelma2019.doc (138 kB)

FC Kasiysi Espoo ry on yli tuhannen jäsenen aktiivinen, kannustava ja kehittyvä jalkapallon erikoisseura. Nimemme juontaa vuosiluvusta 1989. Tuolloin kaksi paikallista seuraa, Karakallion Pallo ja Jupperin Urheilijat-58, päättivät yhdistää resurssinsa, ja perustaa FC Kasiysin työnsä jatkajiksi. FC Kasiysi on junioritoimintaan keskittyvä kasvattajaseura. Jäsenmäärältään se kuuluu Suomen suurimpien seurojen joukkoon.

Kasiysin tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö nuorille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Seuralla on päätoiminen toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö sekä kaksi seurakoordinaattoria. Seura on osakkaana Espoon Jalkapalloilun Tuki Oy:ssä, joka hallinnoi tekonurmipohjaista, lämmitettyä Myntinsyrjän jalkapallohallia.

Jäsenistömme pääosa on 6-15-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Harrastus alkaa jalkapallokoulusta, josta siirrytään joukkueisiin ja D-juniori-iässä tavoite- tai haastejoukkueisiin. Aktiivisimmille pelaajille tien eteenpäin tarjoaa yhteistyö FC Espoon kanssa.

Suurin osa Kasiysin noin neljästäkymmenestä joukkueesta toimii Espoossa, Turunväylän, Kehä III:n ja Vihdintien välisellä alueella.

 

Seuran arvot:

VASTUULLISUUS

Meidän seurassa toimimme vastuullisesti. Vastuullisuus rakentuu kolmen tärkeän osa-alueen ympärille: turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja yhteisöllisyys.

Kaikkien pelaajien on saatava turvallisesti harrastaa jalkapalloa. Kaikkien seuratoiminnassa mukana olevien on sitouduttava turvalliseen toimintaan koskien niin kiusaamiseen puuttumista, jossa meillä on 0-toleranssi, kuin harjoitusten sekä tapahtumien järjestämisen osalta.

Kaikkia toimintaan osallistuvia on kohdeltava oikeudenmukaisesti, tarjota mahdollisuus harrastaa ja toimia yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa ympäristössä. Meillä kaikki pelaa ja kaikki otetaan huomioon tasapuolisesti.

Yhteisöllisyys on meidän seurassa tärkein kantava voima. Haluamme ja tarvitsemme lähialueen vapaaehtoisia auttamaan turvallisen ja kaikille avoimen toiminnan kehittämisessä. Haluamme tuoda perheet yhteisen harrastuksen piiriin ja yksinkertaisesti edistää yhteisömme hyvinvointia liikunnan tuoman ilon ja hyötyjen avulla.

 

POSITIIVISUUS

Meidän seura on positiivinen ja iloinen. Jalkapallo on yhteinen asia, joka tuo iloa kaikille seuratoiminnassa mukana oleville. Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa niin lasten kuin aikuisten harrastusta. Onnistumiset ja oppiminen syntyvät positiivisessa ilmapiirissä. Meidän seurassa on positiivinen valmennusfilosofia ja aina iloinen meininki. Vanhemmat kannustavat ja pelaajat pelaavat hymy huulessa. Tavoitteemme on positiivisuuden ja laadukkaan toiminnan avulla luoda elinikäinen kipinä liikkumiseen ja jalkapalloon.

 

AVOIMUUS

Meidän seura on kasvattajaseura. Jokainen on tärkeä. Toimintamme periaate on tarjota jalkapallon harrastamisen mahdollisuus kaikille, iästä ja tasosta riippumatta. Haluamme liikuttaa kaikenikäisiä ja meidän seuraan voi aina liittyä. Olemme aktiivisia ja avoimia myös joukkueiden sekä seuran toiminnan tiedottamisessa ja viestinnässä.

F.C. Kasiysi Espoo ry.
Lähdepurontie 1 
02720 ESPOO

Mikko Hiltunen
puhelin.  040 848 0554
s-posti. mikko.hiltunen@fckasiysiespoo.fi