Graafinen ohjeistus

FC Kasiysin tavoitteena on yhtenäisellä ja suunnitellulla viestinnällä jalkauttaa luotua strategiaa sekä vahvistaa seuran imagoa. Viestinnällä tuodaan seuraa esille ulospäin ja vahvistetaan seuran sisäistä toimintaa. 
 

Viestinnän tavoite on auttaa seuran strategisten linjausten toteutumista; tukemalla ja tekemällä näkyväksi laadukkuutta, avoimuutta, vastuullisuutta sekä positiivisuutta. Viestintä rakentaa ja ylläpitää seuramme brändiä.

Viestintää tehdään seurassa säännöllisesti, selkeästi sekä positiivisella sävyllä.

Graafisen ohjeistuksen tarkoitus on ohjeistaa logon, graafisten elementtien, värimaailman ja fonttien päivittäisessä käytössä. Tämä ohjeisto auttaa yhtenäiseen tapaan toimia ja näkyä painetuissa ja sähköisissä materiaaleissa. Noudattamalla ohjeita varmistamme FC89:n näkyvyyden yhtenäisellä tavalla.
Ohjeet on tarkoitettu seuran sisäiseen käyttöön sekä ulkopuolisille yhteistyökumppaneille.

 

SEURATARINA

Seura haluaa tulla tunnetuksi laadukkaasta, positiivisesta ja paikallisesta toiminnastaan, joka näkyy ja tuntuu positiivisesti koko yhteisössämme. Joukkueistamme aistii positiivisuus kaikissa tapahtumissa.
Hymyilevä pelaaja tapahtuman jälkeen on meille paras palkinto onnistuneesta toiminnastamme. Meillä voi hyvin harrastaa jalkapalloa hieman kevyemminkin, kaikista ei tarvitse tulla kilpaurheilijoita. Haluamme tarjota jalkapalloa jokaiselle ”Meidän Seurassa”. Me olemme yhteisö, se näkyy meidän arjessamme ja viestinnässä.

FC Kasiysi Espoo ry on yli tuhannen jäsenen aktiivinen, kannustava ja kehittyvä jalkapallon erikoisseura. Nimemme juontaa vuosiluvusta 1989. Tuolloin kaksi paikallista seuraa, Karakallion Pallo ja Jupperin Urheilijat-58, päättivät yhdistää resurssinsa, ja perustaa FC Kasiysin työnsä jatkajiksi.

Seuramme logossa esiintyy vahvasti " uuden" Kasiysin perustamisvuosi 1989 ja "vanhojen" Kasiysin seurojen värimaailmaa, punainen ja vihreä, sekä pystysuuntaisia raitoja edustamassa jatkuvuutta kohti jokaisen pelaajan omaa potentiaalia.

 

Kasiysi vuonna 1989

LOGO:

Pääsääntöisesti käytetään liitteenä olevaa logoa sellaisenaan, eikä sitä saa muokata. 

Logoa ei saa rajata, venyttää, asettaa vinoon tai muuttaa sen värejä. 

 

 

 

FC89_logo.png (192 kB)

VÄRIT

Seuran pääväreinä käytetään punaista ja valkoista. Vihreä on tärkeässä osassa ilmettä ja sitä tulee olla riittävästi suunnitelluissa kokonaisuuksissa.

 

Punainen:

HEX: #ee383c

RGBA: (240, 56, 60, 255)

 

Valkoinen: 

HEX: #ffffff

RGBA:( 255, 255, 255, 1)

 

Vihreä: 

HEX: #01a650

RGBA:(1, 166, 80, 255)

FONTIT:

Sähköisissä materiaaleissa käytetään fonttia Bebas Neue

Esitysmateriaalit

Tuntematon tiedostomuotoppt-esitys vertailu.pptx (127 kB)
Tuntematon tiedostomuotoPPT-esitysmalli 1.pptx (127 kB)
Tuntematon tiedostomuotoPPT esitys jaottelu.pptx (127 kB)