Lasten futiskerho

Lisätietoja ja ilmoittautumiset vastaavan henkilön kautta. Yhteystiedot alhaalla

Futiskerhossa on kahden viikon kokeilujakso. Ilmoittautumisen ja tulleen laskun voi perua tämän jakson aikana ilman kustannuksia. Tervetuloa mukaan. 

Toiminnan kuvaus: Kasiysin Futiskerho on tarkoitettu 6-11-vuotiaille pelaajille, jotka haluavat harrastaa kevyesti kerran viikossa.Toiminta on ympärivuotista.
Ryhmät jaetaan iän mukaan siten, että pelaajat pääsevät harrastamaan oman ikäisten kavereiden kanssa.

Futiskerhon toiminta-ajatuksena on tarjota  pelaajalle ohjausta jalkapallon perustaitoihin. Ylipäätänsä toiminta on tarkoitettu sellaisille futiksesta kiinnostuneille, jotka haluavat pelailla kerran viikossa. Futiskerho vastaa tähän haasteeseen.

 

FUTISKERHON HARJOITUKSET:

 Katso lopun kalenteri!

 

 

Maksut:

Futiskerhossa on kahden viikon kokeilujakso. Ilmoittautumisen ja tulleen laskun voi perua tämän jakson aikana ilman kustannuksia. Tervetuloa mukaan. 

Kokeilujakson jälkeen sitoudutaan maksamaan seuran jäsenmaksu 30€. Kerhomaksu on 30€ kuukaudessa, mikä laskutetaan kaksi kuukautta (60€) kerrallaan. Ensimmäisen laskun suuruus määräytyy aloituskuukauden mukaan (1 tai 2 kuukautta)

Haluatko ilmoittautua?

Ota yhteys sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä luomme teille profiilin MyClub-palveluun. MyClub toimii kalenterina sekä alustana hyvään viestintään ja laskutukseen. Profiilin luomiseksi ilmoita ilmoittautuessasi:

-Lapsen etu- ja sukunimi

-Lapsen syntymäaika

-Huoltajan tai huoltajien etu- ja sukunimi / puh / sposti

-Laskutusosoite, postinumero ja toimipaikka

Järjestelmään lisättyjen toimintaan osallistuvien toivotaan ilmoittamaan "osallistun" / "en osallistu" kyseisen viikon MyClub tapahtumaan hyvän suunnittelun takaamiseksi.

Tulossa ensimmäisiin harjoituksiin?

Kun ilmoittautuminen vastaavalle henkilölle on tehty voi Futiskerhoon osallistua.
Huom, ns pelipassivakuutus astuu voimaan vasta, kun seuran jäsenmaksu (30€) on maksettu.

Futiskerhoa pidetään kevät-syksy välillä Laaksolahden ulkotekonurmella. Varustuksen on hyvä olla säänmukainen ja liikuntaan soveltuva.  Esimerkiksi kevyt takki ja housut / tpaita ja shortsit. Kengillä tulee olla mahdollista liikkua mukavasti, johon esimerkiksi lenkkarit tai jalkapallokengät soveltuvat hyvin. Vesipullo ja oma pallo on hyvä olla mukana jokaisella kerralla. Tarvittaessa harjoituksissa saa pallon lainaksi.

Ulkotekonurmella on usein useita ryhmiä sama aikaa. Ole rohkea ja kysy paikalla olijoilta oikeaa ryhmää, jos olet epävarma aloituspaikasta.

Yhteystiedot: Futiskerhosta vastaa Ninni Varsila 

 ninni.varsila@kasiysi.fi