Nuorten harrastetoiminta

Lisätietoja ja ilmoittautumiset vastaavan henkilön kautta. Yhteystiedot alhaalla

 

Toiminnan kuvaus: F.C. Kasiysin nuorten harrastetoiminta on tarkoitettu 12-16-vuotiaille pelaajille, jotka haluavat harrastaa kevyesti kerran viikossa. Toiminta on ympärivuotista.
Toiminnassa mukana olevat nuoret jaetaan syntymävuoden ja mieltymysten mukaan siten, että pelaajat pääsevät harrastamaan haluamallaan tavalla omien kavereidensa kanssa.

Toiminta-ajatuksena on tarjota nuorelle jalkapalloharrastus ilman kilpailullisia tavoitteita. Suurimpana tavoitteena on samanhenkisten nuorten kanssa harrastaminen sekä liikunnallisuuden lisääminen.

 

Ajankohtainen nuorten harrastetoiminnan tapahtumakalenteri löytyy sivun lopusta: 

HUOM! Rajoitukset saattavat vaikuttaa harjoitusaikoihin ja paikkoihin. Katso lopun kalenteri!

20.4.2021 alkaen harjoitukset: 

Kesäkausi 2021
ViikonpäiväAikaPaikkaOsoite
Tiistai16.00-17.00Laaksolahden jalkapallohalliLähdepurontie 1, espoo

 

Maksut:

Toimintaa voi kokeilla kaksi viikkoa sitoutumatta maksuihin. Ilmoittautuminen vaaditaan silti.

Kokeilujakson jälkeen sitoudutaan maksamaan seuran jäsenmaksu 30€/vuosi

Kuukausittainen toimintamaksu on 30€ kuukaudessa, mikä laskutetaan kaksi kuukautta (60€) kerrallaan. Ensimmäisen laskun suuruus määräytyy aloituskuukauden mukaan (1 tai 2 kuukautta)

Haluatko ilmoittautua?

Ota yhteys sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä luomme teille profiilin MyClub-palveluun. MyClub toimii kalenterina sekä alustana hyvään viestintään ja laskutukseen. Profiilin luomiseksi ilmoita ilmoittautuessasi:

-Pelaajan etu- ja sukunimi

-Pelaajan syntymäaika

-Huoltajan tai huoltajien etu- ja sukunimi / puh / sposti

-Laskutusosoite, postinumero ja toimipaikka

Järjestelmään lisättyjen toimintaan osallistuvien toivotaan ilmoittamaan "osallistun" / "en osallistu" kyseisen viikon MyClub tapahtumaan hyvän suunnittelun takaamiseksi. 

 

Tulossa ensimmäisiin harjoituksiin?

Kun ilmoittautuminen vastaavalle henkilölle on tehty voi toimintaan osallistua. (huom. ns pelipassivakuutus astuu voimaan vasta, kun seuran jäsenmaksu (30€) on maksettu)

Varustuksen on hyvä olla kevyt ja liikuntaan soveltuva.  Esimerkiksi housut/shortsit ja t-paita/pitkähinainen. Kengillä tulee olla mahdollista liikkua mukavasti, johon esimerkiksi lenkkarit tai jalkapallokengät soveltuvat hyvin. Vesipullo ja oma pallo on hyvä olla mukana jokaisella kerralla. Tarvittaessa harjoituksissa saa pallon lainaksi.

Hallissa on usein useita ryhmiä sama aikaa. Ole rohkea ja kysy paikalla olijoilta oikeaa ryhmää, jos olet epävarma aloituspaikasta. 

Yhteystiedot: Toiminnasta vastaa Jimi Mikkola.

jimi.mikkola@kasiysi.fi

050 568 8428