2013 Syntyneiden jalkapallokoulu

2013 Syntyneet

(In english? Please contact Jimi Mikkola)

HUOM! UOM! Virusepidemian kehittymistä seurataan ja tarvittavia ohjeistuksia noudatetaan myös jalkapallokoulun aikana huolellisesti. 

F.C. Kasiysin jalkapallokoulut järjestetään huippuolosuhteissa Laaksolahden urheilupuiston tekonurmella. Jalkapallokoulu on suunnattu lapsille , jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Myöskään uusista kavereista ei jalkapallokoulussa voi välttyä. Jalkapallokoulun organisoinnista ja ohjauksesta vastaa seuran Nappulavastaava Jimi Mikkola apunaan nuoria koulutettuja juniorivalmentajia.

Jalkapallokoulun keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo lajitoimintaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

2013 Syntyneiden jalkapallokoulu valmistaa lapsia liittymään jo olemassa oleviin ikäluokan ryhmiin. Jo olemassa oleviin ryhmiin voi halutessaan siirtyä ennen, kesken tai jälkeen jalkapallokoulun.  Lisätietoa olemassa olevista ryhmistä alhaalla.

 

2013 syntyneiden Jalkapallokoulu

pvm-pvmviikonpäiväkloIlmoittaudu
5.8.-30.9.2020keskiviikko18.30-19.30

TÄSTÄ

Huom! 30.9 leikkimielinen miniturnaus, missä osallistujille jaetaan diplomi ja osallistumismitali jalkapallokoulusta.

 

Hinta: 89€

Hinta sisältää: 8 ohjattua harjoituskertaa + leikkimielisen miniturnauksen (30.9). Hintaan sisältyy jalkapallo, Kasiysi T-paita sekä lisenssi ja vakuutus vuodelle 2020.

Maksu- ja peruutusehdot: Jalkapallokoulun maksu täytyy olla maksettuna ennen ensimmäistä harjoituskertaa 5.8.2020. Mikäli peruutatte lapsenne osallistumisen jalkapallokouluun ensimmäisen harjoituskerran 5.8 jälkeen, palautamme maksusta 50%:a. 11.8.2020 jälkeen tehdyistä peruutuksista ei maksua enää palauteta.

 

Yhteydenotot ja tiedustelut jalkapallokoulusta ja muista ryhmistä:

Nappulavastaava: Jimi Mikkola, 050 568 8428,  jimi.mikkola@kasiysi.fi

 

 

 

2013 Syntyneiden ympärivuotinen harrastaminen Kasiysissä?

Futiskerho: 2013 syntyneille tytöille ja pojille. 1 harjoituskerta viikossa

Lue lisää: TÄSTÄ

Pojat 2013 Joukkue:. 2-3 kertaa viikossa

Lue lisää: TÄSTÄ

Tytöt 2013 Joukkue: 2-3 kertaa viikossa

Lue lisää: TÄSTÄ