2017 syntyneiden jalkapallokoulu

Vain syksylle ilmoittautuvat 2017 syntyneet

(In english? Please contact Jimi Mikkola)

HUOM! Virusepidemian kehittymistä seurataan ja tarvittavia ohjeistuksia noudatetaan myös jalkapallokoulun aikana huolellisesti. 

Koko kaudelle ilmoittautuneiden syksyn jakson 60€ maksu laskutetaan sähköpostiin tulevalla laskulla 1.7.2021. Mikäli lapsi ei jatka syksyn jaksolle, tulee siitä olla ilmoittanut ennen syksyn jakson alkamista.

F.C. Kasiysin jalkapallokoulut järjestetään huippuolosuhteissa kahtena eri päivänä.  

Ryhmä 1: Sunnuntaisin Karakallion ulkotekonurmella, Kotkakuja 5, Espoo.

Ryhmä 2: Tiistaisin Laaksolahden urheilupuiston tekonurmella, Lähdepurontie 1, Espoo.

Jalkapallokoulu on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Myöskään uusista kavereista ei jalkapallokoulussa voi välttyä. Jalkapallokoulun organisoinnista ja ohjauksesta vastaa seuran Nappulavastaava Jimi Mikkola apunaan koulutettuja juniorivalmentajia.

Jalkapallokoulun keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo lajitoimintaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

2017-syntyneiden jalkapallokoulu valmistaa lapsia liittymään jo olemassa oleviin ikäluokan ryhmiin. Jo olemassa oleviin ryhmiin voi halutessaan siirtyä ennen, kesken tai jälkeen jalkapallokoulun.  Lisätietoa olemassa olevista ryhmistä alhaalla.

 

Ryhmä 1

Syksy ilmoittautuminen viestitse jimi.mikkola@kasiysi.fi

viikonpäiväklopaikka
sunnuntai10.00-11.00

Karakallion ulkotekonurmi

Huom! viimeisellä kerralla 26.9 pelataan leikkimielinen turnaus, minkä jälkeen osallistujille jaetaan diplomi ja osallistumismitali jalkapallokoulusta.

Ryhmä 2

Syksy ilmoittautuminen viestitse jimi.mikkola@kasiysi.fi

viikonpäiväklopaikka
tiistai17.30-18.30

Laaksolahden ulkotekonurmi

Huom! viimeisellä kerralla 28.9 pelataan leikkimielinen turnaus, minkä jälkeen osallistujille jaetaan diplomi ja osallistumismitali jalkapallokoulusta.

 

2017 syntyneiden syksyn jakson jalkapallokoulun hinta on: 89€

Hinta sisältää: 9 ohjattua harjoituskertaa. Hintaan sisältyy jalkapallo, Kasiysi T-paita, lisenssi ja vakuutus vuodelle 2021.

Maksu- ja peruutusehdot:

Syksyn jaksolle ilmoittautuneiden 89€ maksu laskutetaan sähköpostiin tulevalla laskulla 30.6.2021 tai automaattisesti sen jälkeen tulevien ilmoittautumisten yhteydessä. Maksu pitää olla maksettuna ennen  syksyn ensimmäistä harjoituskertaa 3.8.2021.

Koko kaudelle ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen syksyn jaksolle. Syksyn jakson hinta on koko kaudelle ilmoittautuneille 60€

Mikäli peruutatte lapsenne osallistumisen jakson ensimmäisen harjoituskerran (syksy 3.8.2021) jälkeen, palautamme jakson maksusta 50%. Jakson myöhempien harjoituskertojen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei tehdä palautusta.

 

Jalkapallokoulun aikana:

Käyttäkää liikunnallista kenkiä, kuten lenkkarit/jalkapallokengät. Käyttäkää säänmukaista pukeutumista, kuten takkia ja housuja tai lämpimällä säällä shortseja ja Kasiysi T-paitaa. Osallistuja tarvitsee oman vesipullon. Vanhempien toivotaan noudattavan mahdollisia koronasuosituksia, ja aktiivisia viestijöitä sekä lapsien innostajia. Harrastukseen tullaan vain terveenä. 

 

Yhteydenotot ja tiedustelut jalkapallokoulusta ja muista ryhmistä:

Nappulavastaava: Jimi Mikkola, 050 568 8428,  jimi.mikkola@kasiysi.fi

 

 

2017 Syntyneiden ympärivuotinen harrastaminen Kasiysissä?

Perhefutis: 2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Lue lisää: TÄSTÄ

Ikäluokkatoiminta Pojat ja Tytöt 2017

Lue lisää TÄSTÄ