Tytöt: 2018-syntyneiden jalkapallokoulu

F.C. Kasiysin jalkapallokoulut järjestetään huippuolosuhteissa!

Astutaan yhdessä seikkailuun. Jalkapallokoulu on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Myöskään uusista kavereista ei jalkapallokoulussa voi välttyä. Jalkapallokoulun organisoinnista ja ohjauksesta vastaa seuran Junioripäällikkö Jimi Mikkola apunaan koulutettuja juniorivalmentajia.

Jalkapallokoulun keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo lajitoimintaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

2018-syntyneiden tyttöjen jalkapallokoulun tarina johtaa lapsia liittymään ikäluokan jo olemassa olevaan ryhmään. Jo olemassa oleviin ryhmiin voi halutessaan siirtyä ennen, kesken tai jälkeen jalkapallokoulun. Lisätietoa olemassa olevista ryhmistä alhaalla.

 

TYTÖT 2018 SYKSYN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU
RYHMÄILMOITTAUDUSYKSYKLOKENTTÄ
TIISTAIjimi.mikkola@kasiysi.fi8.8.2023-10.10.202317.00-18.00

KARAKALLIO ULKO TN

KESKVIIKKOjimi.mikkola@kasiysi.fi9.8.2023-11.10.202317.30-18.30

LAAKSOLAHDEN TN

Karakallio TN osoite: Kotkakuja 5, Espoo

Laaksolahden TN osoite: Lähdepurontie 1, Espoo

 

2018-syntyneiden tyttöjen jalkapallokoulussa on kevät ja syksy jakso

Keväällä ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen syksylle. 

Syksylle mukaan liittyville on avattu ilmoittautuminen (yllä olevat linkit)

 

 

Syksylle erikseen ilmoittautuneille: Hinta 105€ - Yhteensä 10 ohjattua harjoituskertaa. Hintaan sisältyy jalkapallo, Kasiysi T-paita, lisenssi ja vakuutus vuodelle 2023. 

Kevään jatkaville syksy: 60€ 

Kevät jakson aikana tai loputtua on mahdollista maksuttomasti peruuttaa osallistuminen syksyn jaksolle. Mikäli peruutusta ei tehdä laskutetaan syksyn jakso automaattisesti kaikilta keväällä mukana olleilta. Hinta sisältää syksyllä 10 ohjauskertaa

 

Maksu- ja peruutusehdot:

Syksyjakson maksu laskutetaan sähköpostiin tulevalla laskulla 28.6.2023 tai automaattisesti sen jälkeen tulevien ilmoittautumisten yhteydessä. Maksu pitää olla maksettuna ennen syksyn ensimmäistä harjoituskertaa ryhmästä riippuen 8.8. tai 9.8. Mikäli lapsi ei jatka keväältä syksyn jaksolle, tulee siitä olla ilmoittanut ennen syksyn jakson alkamista.

Mikäli peruutatte lapsenne osallistumisen jalkapallokouluun ennen jakson toista harjoituskertaa, palautamme jakson maksusta 50%. Jakson myöhempien harjoituskertojen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei tehdä palautusta.

Jalkapallokoulun aikana:

Käyttäkää liikunnallista kenkiä, kuten lenkkarit/jalkapallokengät. Ulkona tapahtuvissa ohjauskerroissa tarvitsee säänmukaista pukeutumista,

 

Yhteydenotot ja tiedustelut jalkapallokoulusta ja muista ryhmistä:

Junioripäällikkö: Jimi Mikkola, 050 568 8428,  jimi.mikkola@kasiysi.fi

 

2018-syntyneiden ympärivuotinen harrastaminen Kasiysissä?

Ikäluokkatoiminta Pojat ja Tytöt 2018

Lue lisää: TÄSTÄ