Karakallion kenttä

Kenttä Karatalolta nähtynä
Kenttä Karakallion koululta

Espoon kaupunki luovutti vuonna 2014 Kasiysille Karakallion kentän käyttöoikeuden 15 vuodeksi. Sopimus velvoitti Kasiysin nykyaikaistamaan kentän jalkapallonurmeksi. Tämän eteen tehtiin rutkasti töitä ja elokuun 2014 alussa seurallamme oli oma jalkapallonurmi käytössä. 

Kenttäprojektin mahdollisti ELY-keskuksen kehitysavustus sekä monivuotinen yhteistyösopimus Aava-Ortolääkäreiden sekä Lasten ja Nuorten lääkärikeskus Pikkujätin kanssa. Vaikka kenttähankkeelle saatiinkin merkittävää taloudellista tukea, tarvittiin jäsenistöltä myös panostusta, lisärahoitusta.Siksi onkin hyvä muistaa, että kenttä on tehty meille kaikille. Me olemme seura, se mikä on yhteisesti hankittu, on yhteisessä käytössä. 

Joka kesä kentällä nähdään paitsi harjoituksia, harjoitus- ja sarjapelejä myös turnauksia, joiden järjestämisellä Kasiysin eri ikäluokat saavat vieraakseen joukkueita eri puolelta Suomea. Samalla turnausten järjestäminen tarjoaa joukkueillemme erinomaisen mahdollisuuden varainhankintaan. 

Käy Karakalliossa katsomassa Kasiysi futista - todellisessa Hornankattilassa!


Tunnustus Karakallio-Seuralta

FC Kasiysin kenttähanke, Aava-kenttä, sai osakseen huomiota ja kiitosta Karakalliossa. Uuden kentän rakentamisen jälkeisenä syksynä Karakallio-päivillä FC Kasiysille myönnettiin Karakallio-Seuran toimesta "Vuoden 2014 karakalliolainen nuori" kunniakirja. Perusteluissa lukee:

"Karakallio-Seura on myöntänyt tämän kunniakirjan  FC Kasiysille pitkäaikaisesta toiminnasta alueemme lasten ja nuorten hyväksi ja liikuntapallon kuljettamisesta aikuisuuden voimavaraksi"

Kasiysi kiittää tunnustuksesta!