Perhefutis

PERHEFUTIS Lauantaisin Laaksolahdessa

 

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset -> yhteys vastaavaan henkilöön (yhteystiedot alhaalla)

 

F.C. Kasiysin perhefutis 2015-2016 syntyneille tytöille ja pojille.
Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus.
 

PaikkaPäiväAika
Laaksolahden jalkapallohalliLauantai13.00-14.00

 4.4 asti. 

PaikkaPäiväAika
Laaksolahden ulkotekonurmiLauantai10.00-11.00

18.4 lähtien

 

Ryhmää ohjaa ja koordinoi FC Kasiysin Nappulavastaava Jimi Mikkola.

Toiminta on ympärivuotista, ja mukaan mahtuu 20 lasta + aikuiset. 


Toiminnassa harjoittellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tutustutaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla.
On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämän tapaan kasvattajana.

Jalkapallotaidoissa harjoitellaan pallon kuljetusta, pysäyttämistä, kääntymistä, potkaisemista, heittämistä ja kiinniottamista, sekä pallon riistoa (eli pallon pois ottamista kaverilta). Perusliikkumistaidoissa harjoitellaan juoksua eteen, taakse ja sivulle, Kiipeämistä, riippumista, heilumista, hyppäämistä, kierimistä, pyörimistä ja tasapainoa. Tämä kaikki tehdään pelien ja leikkien avulla sekä temppurataa hyödyntäen.

 

Maksut: 

Perhefutiksessa on kahden viikon ilmainen kokeilu. Ilmoittautuminen vaaditaan silti. 

Kokeilujakson jälkeen sitoudutaan maksamaan seuran jäsenmaksu 30€. Perhefutismaku on 30€ kuukaudessa, mikä laskutetaan kaksi kuukautta (60€) kerrallaan. Ensimmäisen laskun suuruus määräytyy aloituskuukauden mukaan (1 tai 2 kuukautta)

Haluatko ilmoittautua?

Ota yhteys sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä luomme teille profiilin MyClub-palveluun. MyClub toimii kalenterina sekä alustana hyvään viestintään ja laskutukseen. Profiilin luomiseksi ilmoita ilmoittautuessasi:

-Lapsen etu- ja sukunimi

-Lapsen syntymäaika

-Huoltajan tai huoltajien etu- ja sukunimi / puh / sposti

-Laskutusosoite, postinumero ja toimipaikka

 

Tulossa ensimmäisiin harjoituksiin?

Perhefutis pidetään lämpimässä Laaksolahden jalkapallohallissa klo 14-15. Vaatetuksen on hyvä olla kevyt ja mukava. Esimerkiksi shortsit ja paita. Kengillä tulee olla mahdollista liikkua mukavasti, johon esimerkiksi lenkkarit tai jalkapallokengät soveltuvat hyvin. Vesipullo ja oma pallo on hyvä olla mukana. Tarvittaessa harjoituksissa saa pallon lainaksi. 

Jalkapallohallin kentälle pääsee pukuhuoneiden kautta. Pukuhuoneisiin pääsee, kun kulkee pääovesta ja sen jälkeen oikealta löytyvästä ovesta. Perhefutiksen alue kentällä sijaitsee hallin keskimmäisellä kolmanneksella. 

 

Nappulavastaava ja ryhmän vastuuohjaaja: Jimi Mikkola

050 568 8428

 jimi.mikkola@kasiysi.fi