Perhefutis

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset -> yhteys vastaavaan henkilöön (yhteystiedot alhaalla)

 

F.C. Kasiysin perhefutis 2016-2017 syntyneille tytöille ja pojille.
Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus..

PaikkaPäiväAika
Laaksolahden ulkotekonurmiLauantai10.00-11.00

 

Ryhmää ohjaa ja koordinoi FC Kasiysin Nappulavastaava Jimi Mikkola.

Toiminta on ympärivuotista, ja mukaan mahtuu 20 lasta + aikuiset. 


Toiminnassa harjoittellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tutustutaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla.
On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämän tapaan kasvattajana.

Jalkapallotaidoissa harjoitellaan pallon kuljetusta, pysäyttämistä, kääntymistä, potkaisemista, heittämistä ja kiinniottamista, sekä pallon riistoa (eli pallon pois ottamista kaverilta). Perusliikkumistaidoissa harjoitellaan juoksua eteen, taakse ja sivulle, Kiipeämistä, riippumista, heilumista, hyppäämistä, kierimistä, pyörimistä ja tasapainoa. Tämä kaikki tehdään pelien ja leikkien avulla sekä temppurataa hyödyntäen.

 

Maksut:

Perhefutiksessa on kahden viikon kokeilujakso. Ilmoittautuminen vaaditaan silti.

Kokeilujakson jälkeen sitoudutaan maksamaan seuran jäsenmaksu 30€. Toimintamaksu on 30€ kuukaudessa, mikä laskutetaan kaksi kuukautta (60€) kerrallaan. Ensimmäisen laskun suuruus määräytyy aloituskuukauden mukaan (1 tai 2 kuukautta). 

Haluatko ilmoittautua?

Ota yhteys sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä luomme teille profiilin MyClub-palveluun. MyClub toimii kalenterina sekä alustana hyvään viestintään ja laskutukseen. Profiilin luomiseksi ilmoita ilmoittautuessasi:

-Lapsen etu- ja sukunimi

-Lapsen syntymäaika

-Huoltajan tai huoltajien etu- ja sukunimi / puh / sposti

-Laskutusosoite, postinumero ja toimipaikka

Järjestelmään lisättyjen toimintaan osallistuvien toivotaan ilmoittamaan "osallistun" / "en osallistu" kyseisen viikon MyClub tapahtumaan hyvän suunnittelun takaamiseksi. 

 

Tulossa ensimmäisiin harjoituksiin?

Kun ilmoittautuminen vastaavalle henkilölle on tehty voi Perhefutikseen osallistua. (huom, ns pelipassivakuutus astuu voimaan vasta, kun seuran jäsenmaksu (30€) on maksettu, jäsenyys ja vakuutus on lapsen nimissä)

Perhefutis pidetään kevät-syksy välillä Laaksolahden ulkotekonurmella. Varustuksen on hyvä olla säänmukainen ja liikuntaan soveltuva.  Esimerkiksi kevyt takki ja housut / tpaita ja shortsit. Kengillä tulee olla mahdollista liikkua mukavasti, johon esimerkiksi lenkkarit tai jalkapallokengät soveltuvat hyvin. Vesipullo ja oma pallo on hyvä olla mukana jokaisella kerralla. Tarvittaessa harjoituksissa saa pallon lainaksi.

Ulkotekonurmella on usein useita ryhmiä sama aikaa. Ole rohkea ja kysy paikalla olijoilta oikeaa ryhmää, jos olet epävarma aloituspaikasta. 

Yhteystiedot: Perhefutiksesta vastaa Nappulavastaava Jimi Mikkola.

jimi.mikkola@kasiysi.fi

050 568 8428