Kasiysin kauden päätöstilaisuus 16.11.2013 Järvenperän koululla

26.11.2013

Seuran kauden päätösjuhlaa vietettiin poikkeuksellisesti Järvenperän koululla Laaksolahden jalkapalloarenan ollessa nurmiremontissa. Vaikka olosuhteet tällä kertaa eivät olleet ihan sitä mihin viime vuosina on totuttu ja ohjelmaa oli vähän vähemmän, saatiin aikaiseksi mukava ja lämminhenkinen juhla.

Tilaisuudessa palkittiin:

Vuoden valmentajana koko poikien -06 ikäluokan valmentajat eli palkinnot kävivät pokkaamaassa Kimmo Yli-Kokko, Janne Alava, Timo Jokila, Marko Koski, Lasse Latomäki, Juha Laurila, Kari Lehtimäki, John McCarthy, Tomi Mäkiaho, Tomi Saksinen, Lauri Toivonen ja Jan westerlund.

Vuoden joukkueenjohtajana palkittiin pitkään 01-poikien "jojona" toiminut Päivi Tuohimäki ja vuoden Kasiysi tittelin ja kiertopalkinnon sai Jon Willberg ansioituneesta työstään tyttöjalkapallon hyväksi joukkueessa T01 Mimmileijonat.

Vuoden joukkueena palkittiin koko 03-ikäluokka.

Vuoden tyttöpelaajan palkinnon sain Jenina Seppä ja vuoden poikapelaajan palkinnon Johannes Yli-Kokko.

Lisäksi tilaisuudessa palkittiin joukkueiden tsempparit, taitokisojen merkkisuorituksen saaneet, sekä Piirin taitokisoissa sijoittuneet Johannes Yli-Kokko ja Veerti Nieminen ja Piirijoukkuepelaajat Johannes Yli-Kokko ja Matti Kankaanpää.