FC KASIYSIN PELINOHJAAJAKURSSI

24.10.2014

FC Kasiysin tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö "vauvasta vaariin" jalkapallon parissa, niin huippu, edustus kuin seuratasolle.

Seurapelaajalla ymmärrämme sitä suurta joukkoa jäseniämme, jotka eivät välttämättä tähtää huipulle, mutta haluavat olla mukana kivassa ja terveellisessä

toiminnassa - turvallisessa seurayhteisössämme.

Olemme saaneet Opetus -ja kulttuuriministeriön tukea näihin arvokkaisiin seurapelaajapolkujen käynnistämiseen ja toimintaan.

Yksi poluista on pelinohjaajapolku. Tämä on yksi mahdollisuus olla mukana jalkapallopallon parissa ja kehittyä vaikka huipputason erotuomariksi.

Ennen kaikkea se on loistava vaihtoehto elinikäiseen harrastamiseen.

Olemme kartoittamassa seurayhteisömme 99-01 syntyneiden tyttöjen ja poikien halua lähteä mukaan pelinohjaajapolulle.

Tämä ei tietenkään poissulje omaa pelaamista, vaan tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan jalkapallon parissa.

Kasiysi maksaa pelinohjaajakurssin ja tietysti pelinohjauksista nuoret saavat palkkion. Omaa taskurahaa on kiva tienata.

Pelinohjaajakurssin tulee pitämään EEK:sta Joni Taipale. Pelinohjaajia on tukemassa ja auttamassa heti alusta lähtien tutorina legendaarinen "Lema" Lemström.

Pelinohjaajakurssi järjestetään tiistaina 11.11. klo 17-21 Laaksolahden jalkapallohallin neukkarissa.

 

 

Ilmoittautumiset pelinohjaajakurssille 3.11. mennessä oheisen linkin kautta.

 

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=5CE6F23A644591AAC2257D7000360C51

 

Tervetuloa mukaan FC Kasiysin pelinohjaajapolulle.

Lisätietoa saa FC Kasiysin toiminnanjohtaja Jukka Kiviseltä, jukka.kivinen@fckasiysiespoo.fi 050 4240 598, +358 9 548 1089.