FC ESPOON NAISET HAASTAVAT HONGAN LIIGAJOUKKUEEN

17.3.2015

FC Espoon naisjoukkueen cup-taival jatkuu keskiviikkona 18.3, kun vastaan tulee liigajoukkue FC Honka. Ottelu pelataan Laaksolahden tekonurmella klo 19.30. Päävalmentaja Velimatti Sutelan mukaan ottelu käy hyvästä treenipelistä, kun kauden alkuun on aikaa 4 viikkoa.

”Tiesimme, että cup-arvonnassa tulisi yksi suurista joukkueista ja Honka on aivan siellä kärkipäässä. Mutta tämän takia lähdimme cupiin mukaan, hakemaan arvokasta kokemusta. Ilman muuta lähdemme voittoasenteella ja haastamaan kovan liigaporukan. 90 minuutin aikana voi tapahtua mitä tahansa. Ei siellä kentällä mitään bussia nähdä”, Sutela sanoo.

Naisten valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut suunnitelmien mukaan. Treeniaktiivisuus on ollut hyvä ja uudet naispelaajat ovat tuoneet harjoituksiin uutta virtaa.

”Meiltä vanheni b-tytöistä kymmenisen pelaajaa naisjoukkueeseen. Tavoite on ilman muuta nousu Kakkoseen ja sitä kautta saada naisjoukkueen tasoa nostettua. Vaikka saamme hyvää kokemusta keskiviikon pelistä, kauden tärkein ottelu on ensimmäinen sarjapeli Orimattilan Petoja vastaan”, Sutela toteaa.

”Naisten treenivuoroista kaksi on ollut samaan aikaan b-tyttöjen kanssa. Sieltä on tullut mukavasti tempoa lisää pelaamiseen”, kertoo myös b-tyttöjen valmennuksesta vastaava Sutela.

Naiset pelaavat kotiottelunsa alkavalla kaudella Laaksolahdessa perjantaisin klo 18.