FC ESPOON MIEHILLE PAIKALLISPELISTÄ PISTEET

2.9.2015

Miesten edustusjoukkue pääsi vihdoin paikallispeleissä voiton makuun, kun Tikka kaatui Leppävaaran Stadionilla perjantai-iltana. Siniset saivat tehdä kuitenkin täyden päivätyön ennenkuin voitto varmistui 3-1 lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa, mutta vasta aivan puoliajan lopussa päästiin maalien makuun epäselvän kulmatilanteen jälkeen. Maalintekijäksi merkittiin kuitenkin Kim Louhisto. Toinen puoliaika meni tasaisimmissa merkeissä, vaikka Siniset karkasivatkin jo kolmen maalin jotoon.  Osumista vastasivat Fareed Sadat ja Leonid Parznetskiy.

Voitolla Siniset säilyttivät sarjajohtonsa. Seuraavaksi vastaan asettuu viesraskentällä KäPa Pule ja perjantainaina 11.9. kohdataan Leppävaarassa hyvään syysvireseen päässyt HPS. Ottelu alkaa tuolloin jo klo 18.00.

Seuran A- ja B-juniorit matkustivat viikonloppuna Turkuun Interin vieraaksi. Valitettavasti matkalta ei lisäpisteitä kotiintuomikseksi tullut. B-pojat joutuvat taistelemaan loppuun asti, jotta paikka kolmen joukkoon ja SM-karsintaan varmistuu. Lisäpisteiden metsästys A:n osalta jatkuu ti 8.9. Hämeenlinnassa HJS/Haka YJ:tä vastaan. B-pojat sen sijaan kohtaavat kotikentällään Leppävaarassa FC Åland YJ:n la 5.9. klo 13:15 alkaen.