FC Espoo edustuksen kapteenilla on asiaa

1.5.2016

Tervehdys seurayhteisölle

Taas on yksi pimeä talvi takana. Elämme parhaillaan jalkapalloharrastajien parasta aikaa, kun kevät on jo pitkällä ja jalkapallon täyteinen kesä edessä. Nuorempien joukkueiden osalta sarjatkin on jo potkaistu hienosti käyntiin! 

Pian käynnistyy myös FC Espoon miesten edustusjoukkueen sarjakausi. Aloitamme sarjakautemme vierasottelulla Karjaalla 3.5.2016, jolloin vastaamme asettuu BK-46. 
Ensimmäinen kotiottelumme pelataan puolestaan äitienpäivänä 8.5.2016, jolloin kohtaamme Leppävaaran urheilupuistossa FC Ålandin.

FC Espoon kasvattajaseuroja ovat nykyisin FC Kasiysi, Leppävaaran Pallo, Kauklahden Pyrintö sekä Pohjois-Espoon Ponsi. Pelaajamäärä on yhteensä huikeat yli 3000 pelaajaa eli noin 10 prosenttia Palloliiton Uudenmaan piirin yhteenlasketusta pelaajamäärästä! Olemme siis todella suuri espoolainen jalkapalloperhe, ja toivoisin sen näkyvän ja kuuluvan lukuisina kannattajina katsomossa edustusjoukkueen kotiotteluissa. Kaikki FC Espoon ja kasvattajaseurojen juniorit tulevat saamaan kaudelle 2016 oman juniorikausikortin eli "junnukausarin", millä on vapaa sisäänpääsy kaikkiin miesten edustusjoukkueen kotiotteluihin. Juniorikausikortin saa oman joukkueen joukkueenjohtajalta. Näkisin siis mielelläni juuri teidät, pelaajat sekä tottakai pelaajien vanhemmat, tulevalla kaudella katsomossa luomassa tunnelmaa, nauttimassa paikallisesta futiksesta ja ennen kaikkea kannustamassa oman seuranne edustusjoukkuetta, FC Espoota!

Tehdään tästä YHDESSÄ erittäin hyvä ja menestyksekäs espoolainen futiskausi 2016.
Nähdään kentillä ja katsomossa!

Joni "Lelu" Saastamoinen
FC Espoo; Miesten edustusjoukkueen kapteeni