OLETKO SINÄ FC ESPOON UUSI TALENTTIVALMENTAJA?

6.9.2017

FC Espoo hakee päätoimista poikien nuoruusvaiheen (13-15-vuotiaat) talenttivalmentajaa vahvistamaan seuran pelaajakehitystyötä laadukkaassa ja intohimoisessa työympäristössä. Talenttivalmentaja tulee toimimaan tärkeänä osana, muun päätoimisen valmennushenkilöstön kanssa, entistäkin laadukkaamman arjen takaamiseksi lähes 4000 lisenssipelaajan FC Espoon seurayhteisössä. Lisäksi talenttivalmentaja on mukana FC Lahti United -toiminnan kehitystyössä kansainvälisen huippujalkapallon osalta.

FC Espoo hakee poikien (13-15-vuotiaat) päätoimista talenttivalmentajaa.

Talenttivalmennusohjelma on pelaajien nuoruus- ja huippuvaiheen (13-19-vuotiaiden) valmennukseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on päivittäisvalmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen kohti kansainvälistä huippujalkapalloa. 

Talenttivalmentaja on työsuhteessa seuraan ja toimii osana seuran valmennustiimiä, muttei vastuuvalmentajan roolissa. Talenttivalmentajan toimenkuva koostuu seuran lahjakkuuksien valmentamisesta, oppilaitosten aamuvalmennuksesta ja yhteistyöseurojen lahjakkuuksien valmennuksesta Palloliiton maajoukkuevalmennuksen kanssa erikseen sovittavalla tavalla.

Hakijalta edellytetään UEFA A -valmentajatutkintoa tai selkeää suunnitelmaa sen suorittamisesta. Vahva kompetenssi kansainväliseen jalkapalloon sekä pedagoginen koulutustausta katsotaan hakijalle eduksi. Talenttivalmentajalta edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä nuorten kehitysvaiheista.

Lähetä palkkapyynnön ja CV:n sisältävän hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@palloliitto.fi sunnuntaihin 17.9. mennessä. Mainitse hakemuksessa myös seura, jonne osoitat hakemuksen.

Talenttivalmennusta koskevat kysymykset voi esittää pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihiselle puh. +358 503 099 345 perjantaina 8.9.2017 klo 12.00-13.00 sekä torstaina 14.9.2017 klo 12.00-13.00.

FC Espoon osalta lisätietoja antaa valmennusjohtaja Tommi Laitila: tommi.laitila@fcespoo.fi