FC ESPOON NAISTEN JA MIESTEN EDUSTUSJOUKKUEIDEN KAUDEN 2018 JA 2019 VASTUUVALMENTAJAT SELVILLÄ

15.9.2017

Valmentajiksi Velimatti "Vema" Sutela ja Ilir Zeneli

FC Espoo on solminut kauden 2019 loppuun asti kestävät valmentajasopimukset Velimatti "Vema" Sutelan ja Ilir Zenelin kanssa. Näin ollen tuttu kaksikko jatkaa edustusjoukkueidemme perämisessä myös kuluvan kauden jälkeen.

FC Espoon puheenjohtaja Juha Luusua on tyytyväinen solmittuihin sopimuksiin: "Pyrimme tekemään pidempiä sopimuksia, vuosi on liian lyhyt jotta jotain saadaan aikaiseksi. Tämä noudattaa myös muuten seuran strategiaa pidemmän tähtäyksen suunnittelusta."

Veman komennossa käynnistyy kolmas kausi naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajan paikalla. Naiset taistelevat kauden loppuun saakka noususta naisten Ykköseen: "Olen todella iloinen, että pääsimme päin nopeasti sopimukseen jatkostani. Pyrimme vuosi vuodelta tekemään laadukkaampaa työtä pelaajien kanssa ja haluan olla tässä kehitystyössä mukana. Seuran juniorityö tyttöpuolella on kehittynyt valtavasti viime vuosina.“

Myös pikakomennuksen miesten edustusjoukkueen perämiseen loppukaudeksi saanut Ilir Zeneli on tyytyväinen nyt solmittuu sopimukseen: "Minulle tarjoutui mahdollisuus siirtyä FC Espoon edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi katsoin, että tämä on hieno tilaisuus molemmille osapuolille saavuttaa yhteiset tavoitteet. Tavoitteena on ohjata toimintaa entistäkin ammattimaisempaan suuntaan ja tehdä siitä entistä enemmän kilpailukykyisempi."

Kausi huipentuu, tervetuloa katsomoon!

Su 17.9.2017 klo 14.00 Leppävaara TN1, FC Espoo-JäPS, naiset

Su 24.9.2017 klo 17.00 Leppävaaran stadion, FC Espoo-Espa, miehet