FC Espoon tiedote 9.11.2017

10.11.2017

FC Espoo tehostaa valmennusorganisaatiotaan.

Marko Johansson on valittu FC Espoo poikien nuoruusvaiheen talenttivalmentajaksi. Marko siirtyy FC Espooseen Turun Palloseuran talenttivalmentajan paikalta. Viime vuosien aikana hän on toiminut myös KTP:n ja Interin talenttivalmentajana. Markon työt alkavat FC Espoossa 1.1.2018. Tervetuloa Marko!

FC Espoo ja FC Kasiysi ovat sopineet keskinäisellä sopimuksella, että Jukka Kivinen tulee jatkossa vastaamaan FC Espoon United -joukkueiden tukemisesta ja organisoinnista. Jukka jatkaa myös FC Kasiysin työntekijänä. Jukka on toiminut monen vuoden ajan eri tehtävissä seurayhteisössä ja näin ollen omaa erinomaiset tiedot eri joukkueistamme sekä taustahenkilöistämme.

Petsku ja Lelu uusiin tehtäviin seuran sisällä

FC Espoon pelaajakehitysvalmentaja Peter "Petsku" Sampo siirtyy organisaation sisällä tukemaan B- ja A -poikien, B-tyttöjen sekä edustusjoukkueidemme pelaajakehitystyötä. Petskun tärkeimpänä tehtävänä on tukea yksilöllisestä pelaajakehitystä aina edustusjoukkueisiimme asti. 

FC Espoon seuravalmentaja Joni "Lelu" Saastamoinen on nimitetty 1.11.2017 alkaen tyttöjen D12-C15-ikäluokkien talenttivalmentajaksi. Jonin tehtävänä on tukea seuramme tyttöpelaajien kehitystä huippupelaajaksi FC Espoossa. Lisäksi Joni tukee joukkuevalmennusta yksilövalmennuksen osalta.

Jatkosopimukset Miika Salmen ja Juho Suuperkon kanssa

Miika Salmi jatkaa FC Espoossa maalivahtivalmennuksen osalta sekä myös entistä tiiviimmin toisen maalivahtivalmentajamme, Marko Frantsin, kanssa. Kaksikon tehtävänä on FC Espoon maalivahtien kehityspolun tehostaminen entisestään. Lisäksi Miika toimii Leppävaaran Pallon maalivahtivalmentajana.

Juho Suuperko jatkaa FC Espoon videovalmentajana. Juhon vastuuikäluokat tulevat kaudella 2018 olemaan B- ja A -pojat, B-tytöt sekä molemmat edustusjoukkueet. Juho pääsee näin jatkamaan viime kaudella aloitettua videovalmennusta FC Espoossa. Juho tulee toimimaan myös maajoukkueen valmennustiimissä mukana kaudella 2018.

Fyysisen valmennuksen ja fysioterapian kokonaisuus

Jukka Haaralan työnkuvaan on tehty tarkennuksia, jotta FC Espoon fyysisen harjoittelun ja fysioterapian kokonaisuus tehostuu. Tarkennuksilla haluamme varmistaa yksilöllisen lähestymistavan kaikissa tilanteissa. Jukan rooli tulee kasvamaan joukkueidemme fyysisen harjoittelun osalta. Fysioterapian osalta seura tulee julkaisemaan vielä lähiaikoina uuden vahvistuksen FC Espoo -tiimiin mukaan.

Osaaminen kentälle!

FC Espoon valmennusjohtaja Tommi Laitila on erinomaisen tyytyväinen uuteen organisaatioon: "Kantava ajatus on ollut koko ajan, että työtehtävien ja sitä kautta pelaajamäärien tulee olla pienempiä jokaista ammattilaista kohden, jotta voimme kehittää seuraamme, joukkueitamme sekä tietysti tärkeimpänä yksilöitämme. Lisäksi toinen kantava ajatus on ollut, että meidän tulee päästä enemmän kentälle kaikilla tasoilla auttamaan, tukemaan ja keskustelemaan. Tämä on tärkein teema kaudella 2018.

Haluan myös kiittää kaikkia näitä huippuammattilaisia, hallituksissa, kasvattaseuroissa ja FC Espoossa, joilla on aito tahtotila rakentaa entistäkin laadukkaampi seurayhteisö. Ilman näiden ihmisten tukea ja intohimoa emme olisi ottaneet näin huikeita harppauksia eteenpäin viimeisten vuosien aikana. Olen sitä mieltä, että meillä on huikea osaaminen käsissämme, ja sitä tulee jakaa entistä enemmän toisillemme sekä jalkautua sinne missä se kaikista tärkein kohde, eli PELAAJA työskentelee!"

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Valmennusjohtaja
FC Espoo
tommi.laitila@fcespoo.fi 

Missiomme:
Vahvan seurayhteisön kehittäminen ja kasvattajaseurojen työn jatkaminen

Visiomme :
Huippupelaajien kotiseura