FC Espoon miesten edustusjoukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2018

13.11.2017

Katsastustilaisuudet käynnistää uuden kauden. FC Espoon miesten edustusjoukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2018 tällä viikolla. Ensimmäiset harjoitukset järjestetään huomenna tiistaina, jossa katsastetaan uusia pelaajia. Pelaajat, jotka haluavat tulla mukaan edustuksen katsastustilaisuuksiin, tulee ottaa yhteyttä vastuuvalmentaja Ilir Zeneliin ja sopia tarkemmin harjoitusten aikatauluista. Ilir Zeneli p. 040-735 2255

Koko valmennustiimi odottaa malttamattomana uuden kauden alkamista: "On mahtavaa päästä vihdoin aloittamaan uusi kausi. Meillä tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue ensi kaudella, varmasti kokemusta ja nuorta innokkuuttaa. Tärkein kriteeri on kuitenkin, että olet valmis sitoutumaan ja antamaan kaikkesi joukkueen eteen. Uskon, että joukkueessa tulee olemaan vaihtuvuutta jonkin verran verrattuna viime kauden joukkueeseen, mutta jokaisen uuden pelaajan on tuotava lisäarvoa joukkueeseen", toteaa edustuksen vastuuvalmentaja Ilir Zeneli.  

Edustusjoukkueen valmennustiimin ylimenokauteen on kuulunut paljon suunnittelutyötä, pelaajakartoitusta sekä valmennus- ja taustatiimin valmistelua. Ilir ja edustuksen toinen valmentaja Antti Ruonala viettivät mm. viime viikonlopun FC Espoon pelaajakehitysleirillä A- ja B-poikien kanssa. Ilir oli tyytyväinen näkemäänsä: " Erittäin onnistunut viikonloppu, joka sisälsi paljon keskustelua jalkapallosta ja FC Espoosta niin pelaajien, harjoitusten kuin videopalaverienkin osalta. Meillä on hyvä tulevaisuus edessämme, mutta toki tulee muistaa, että jokapäiväisen tekemisen tulee olla huipputasoa joka päivä, jotta kehittyminen  jatkuu." 

Suomen Palloliitto on vahvistanut Kakkosen lohkojaot kaudelle 2018:

B-lohko:
MuSa
FC Jazz
HJS Akatemia
KaaPo
SalPa
BK-46
GrIFK
FC Honka/Akatemia
FC Espoo
FC Kiffen
KäPa
HIFK/2

Lisätietoja: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-kakkosen-lohkojako-2018-vahvistettu