FC Espoon miesten edustuksen vuosi käynnistyi voittoisasti

8.1.2018

Kauden 2018 kapteenisto valittiin Eerikkilässä.

Miesten edustus aloitti vuoden harjoitusleirillä Eerikkilässä. Päävalmentaja Ilir Zeneli oli tyytyväinen pelaajien ilmeeseen läpi viikonlopun, ja hän odottaa tulevasta kaudesta onnistunutta.

- Leiri meni erinomaisen hyvin. Saimme viikonlopun aikana käytyä läpi asioita, joiden kanssa voisi mennä viikkoja ellei jopa kuukausia. Lisäksi pääsimme testaamaan uusia kasvoja, Zeneli iloitsi.

Lauantain harjoitusottelussa edustus kohtasi niin ikään Kakkosta pelaavan Tampere Unitedin. Peli päättyi espoolaisten 3-2-voittoon, kun Santtu ToiviainenValdrin Rashica sekä Bledar Kelmendi tekivät maalin mieheen.

- TamU oli hyvä ja meitä selkeästi kokeneempi joukkue, meillä oli kentällä paljon A-juniori-ikäisiä pelaajia. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta toisella jaksolla olimme selkeästi parempia, ja he jäivät aseettomiksi.

A-juniorit kaatoivat perjantaina harjoitusottelussa HJK:n, ja Zeneli kehuu heidän otteitaan ja asennettaan edustuksen mukana. 

- On tärkeää, että he pääsevät tutustumaan edustuksen toimintakulttuuriin. 

Viikonloppuna varmistui, että Joni Saastamoinen jatkaa edustuksen kapteenina kaudella 2018. Kapteenistoon valittiin Eerikkilässä myös Heikki LouhivaaraMiikka Leinonen sekä Valdrin Rashica. 

Edustuksen harjoitusottelut jatkuvat tämän viikon lauantaina 13. tammikuuta Laaksolahden hallissa. Matsi alkaa kello 18:00, tervetuloa!