Miika Saloranta uudeksi päätoimiseksi Kasiysiin

18.10.2019

Kasiysi on palkannut Miika Salorannan ikäluokkien U10-U11 vastuuvalmentajaksi⚽️ Miika aloittaa myös Seuran liiketaitovalmennuksen kehittämisen sekä omien vastuualueidensa hallinnon ja viestinnän heti päätoimisen työn alkaessa 1.11.2019. 

 

Kasiysi on palkannut Miika Salorannan ikäluokkien U10-U11 vastuuvalmentajaksi.
Miika aloittaa myös Seuran liiketaitovalmennuksen kehittämisen sekä omien vastuualueidensa hallinnon ja viestinnän heti päätoimisen työn alkaessa 1.11.2019.

Miika, 24, on aloittanut valmentamisen Leppävaaran Pallossa jo 14 vuotiaana. Kuluneen 10 vuoden aikana Saloranta on ehtinyt valmentaa eri seuroissa, eri ikäisiä, erilaisissa rooleissa. Liikuntaneuvoja, hieroja sekä personal trainer opiskelut suorittaneena yhdistettynä monipuoliseen liikunta-alan työkokemukseen Miika tuo liiketaitovalmennukseen todella vahvan osaamisen. 

”Ihan mahtavaa, että vihdoin olen pääsemässä yhdistämään päätoimisen työn ja rakkaan harrastuksen. Alkavia hommia, sekä yleisesti tulevaisuutta odottaa jo todella innostuneen malttamattomana. Kasiysi on loistava seura, mihin on kiva tulla mukaan".