Seurayhteisössä yhdessä vahvemmat

8.4.2020

FC Espoon seurayhteisössä kasvattajaseuroineen pelaa viikottain normaalitilanteessa yli 3500 pelajaa...

 Vapaaehtoisia seuratoimijoita eri rooleissa apuvalmentajista joukkueenjohtajiin, huoltajiin ja rahastonhoitajiin on yli 500 henkilöä.

Seurayhteisömme joukkueet harjoittelevat viikoittain n. kymmenellä eri kentällä Espoossa, harjoituksia ja pelejä on normaalina viikkona yhteensä yli 500 näillä eri kentillä.

Yhteensä seurayhteisössä työskentelee lasten ja nuorten jalkapallon kehittämiseksi yli 25 päätoimista ammattilaista, sekä yli sata OTO-valmentajaa.

Yhteistyössä on voimaa, mutta tällä hetkellä koko seuratoiminta on ennennäkemättömien haasteiden edessä. Seurayhteisömme toiminnan kokonaisuutta voit tukea alla oleven lomakkeen täyttämällä ja tilaamalla yhteisön tuotteita. https://www.fcespoo.fi/seura/seurayhteisossa-yhdessa-vahvemma/

 

Pohjois-Espoon PonnenKauklahden PyrinnönFC Kasiysin ja Leppävaaran Pallon toimintaa voit tukea nyt myös ostamalla FC Espoon kausikortin hintaan 45 €, samalla saat tilaukseen valita haluamasi kasvattajaseuran (tai FC Espoon) kaulahuivin. Halutessasi voit tilata useammankin huivin eri kasvattajaseuroilta.

 

Tämän kampanjan tuotto käytetään lyhentämättömänä koko seurayhteisön junioritoiminnan tukemiseen ja edelleen kehittämiseen.

 

Yhdessä olemme vahvempia. Katso tästä seurayhteisön yhteispeliä.

https://www.youtube.com/watch?v=Ttm_wyR4T3A&feature=youtu.be

 

Tervehdyksiä FC Espoon seurayhteisölle nähtävissä YouTube-kanavalla:

https://www.youtube.com/channel/UCCU_P8iAGOHZO8uf-4HvMCw