Valmentajakerho 9.9.2020

31.8.2020

Keskustelu ja yhteistyö eri ryhmien välillä kehittävät ja synnyttävät entistäkin toimivampia toimintamalleja jatkuvasti. Urheilutoiminta ei ole tähän asiaan poikkeus! FC Kasiysi tarjoaa U9 (2012) - U13 (2007) joukkueiden valmennuksessa mukana oleville loistavan tavan kerryttää osaamista, verkostoitua sekä jakaa ideoita saman henkisessä porukassa.

Päätoimisten työntekijöiden organisoima Valmentajakerho pidetään Laaksolahden hallin neuvottelutilassa ke 9.9.2020 klo 18.00-19.30. 

Tapahtuman aiheena toimii videokuvattujen pelien hyöydyntäminen pelaajakehityksen apuvälineenä. Valmentajakerhossa FC Kasiysin ikäluokilla on mahdollisuus oppia aiheesta asiaan perehtyneiltä ja kouluttautuneilta päätoimisilta sekä keskustella siitä, miten juuri oman ikäluokan kanssa videovalmennusta voitaisiin hyödyntää seuran tarjoaman jo olemassa olevan palvelun kautta. 

Suosittelemme paikalle tuloa kaikille kyseisten ikäluokkien valmennuksessa mukana oleville. Osallistujien tulee ilmoittautua tapahtumaan MyClubissa. Mikäli sinulle ei ole ”myönnetty” lupaa ilmoittautua niin ole yhteyksissä. 

Lisätietoja saat peter.alexandroff@kasiysi.fi