F.C. Kasiysin päätoimisten tiimi täydentyy nappula- ja harrastevastaavalla. 

13.10.2021


Rekrytointi nappula - ja harrastevastaavalle aloitettiin kesän aikana ja nyt uuden kauden alun lähestyessä saamme toivottaa tervetulleeksi Ninni Varsilan. Tätä nykyä seurassa on yhteensä 7 työntekijää. Uusi rekrytointi tukee hienolla tavalla seuran missiota tarjota jalkapalloa jokaiselle.

Ninnin vastuualueisiin kuuluu ennen kaikkea 2015-syntyneiden ikäluokkatoiminta, Perhefutis, Futiskerho, koulu- ja päiväkotiyhteistyö sekä jo nyt kattavan nappula- ja harrastetoiminnan kehittäminen. 

Ninni on aloittanut työntekijänä 10.10.2021 ja tulee ensimmäisen kahden viikon aikana tutustumaan tuleviin vastuualueisiinsa perehdytyksen sekä ikäluokkien vieraana käymisen muodossa. Uuden kauden käynnistyessä 25.10. lähtien on Ninni jo aidosti arjessa mukana. Ensimmäisten päivien perusteella olemme saaneet Meidän Seuraan hienon vahvistuksen.  

Alla pieni tervehdys Ninniltä itseltään. 

Moikka!

Mä oon Ninni Varsila ja alotan F.C.Kasiysissä nappula- ja harrastevastaavana tulevalla kaudella. ⚽️

Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa viimeiset neljä vuotta Helsingin NMKY:ssä iltapäiväkerhossa. Ohjaajana olen kannustava, iloinen ja heittäytyvä jolle on tärkeää, että pelaajat viihtyvät ja nauttivat. 

En malta odottaa, että nähdään kentillä⚽️☺️