Harrastetoiminta liikuttaa - Jalkapalloa jokaiselle

13.6.2023


FC Kasiysin harrastetoiminta kiinnostaa ja liikuttaa laajalla rintamalla. Vuonna 2019 Meidän Seura otti ensimmäisiä askelia kohti missiotaan “jalkapalloa jokaiselle”. Nyt neljän kesän jälkeen harrastepolku on osa seuran päivittäistä toimintaa. Jokaiselle alueen jalkapallosta kiinnostuneelle on tarjota vaihtoehtoja harrastamiseen. 6-12- vuotiaiden Lasten Futiskerho, Red Stars (soveltava jalkapallo), Nuorten Harrastetoiminta, Aikuisten Kuntofutis sekä erilaiset kouluilla järjestettävät liikuntakerhot ovat vuosien aikana liikuttaneet satoja alueen ihmisiä. 

Kehitystyötä tehdessä FC Kasiysi on kokenut tärkeäksi koko seuran sitoutumisen yhdessä valittuun strategiaan ja sen tuomiin uudistuksiin. Harrastepolku on hieno esimerkki siitä, miten yhdessä tekemisellä on saatu luotua jotain pysyvää ja yhteiskunnallisesti merkittävää. Tälläkin hetkellä FC Kasiysin harrasteryhmissä jalkapalloa harrastaa yli 130 pelaajaa. 

 

Jos harrastetoiminta kiinnostaa paikallisesti niin sitä se tekee myös valtakunnallisesti. FC Kasiysi pyydettiin mukaan nuorten harrastetoiminnan kehittämishankkeeseen vuoden 2020 lopussa. Olemme olleet esittelemässä toimintaamme seuroille, kunnille sekä muille  liikuttajille. Viimeisimmässä Olympiakomitean Nuorten Liike - webinaarissa kiinnostusta herätti FC Kasiysin nuorten harrastatoiminnan kehittäminen. Lue aiheesta lisää TÄSTÄ

 

Tutustu FC Kasysin harrasteryhmiin TÄSTÄ

 

Liitteenä FC Kasiysin esittelymateriaali Nuorten Liike-webinaarissa.