Naisten starttiryhmä

Tule mukaan kokeilemaan, löytyisikö tästä sinulle uusi mukava harrastus hyvässä porukassa!

Kiinnostaako uuden harrastuksen aloittaminen kannustavassa ympäristössä?
Kasiysi järjestää osana aikuisten harrastefutis-kokonaisuutta NAISTEN FUTISSTARTIN, jossa lähdetään liikkeelle jalkapallon perusteista. Futisstartti on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille. 

Aikaisempaa futistaustaa tai huimaa kuntoa ei osallistumiseen tarvitse, sillä lajiosaamista sekä liikunnan iloa etsitään kurssilla yhdessä! Futisstartin aikana pääset pitämään hauskaa, liikkumaan ohjatusti kivassa ryhmässä ja haastamaan itseäsi ilman muiden asettamia tavoitteita.

Treenit sisältävät jalkapallon perustaitojen harjoittelua, kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamista sekä reilusti pelailua. Valmennus tähtää siihen, että jokaisen harjoituskerran jälkeen porukka lähtee kotiin hikisenä ja muutamaa kokemusta rikkaampana! 

SYYSKAUSI ALKAA ELOKUUSSA!!

Harjoitukset sunnuntaisin Karakaliion kentällä klo 18.30-19.45 - 4.8.-27.10.2024 - 12 tapahtumaa.
Syyslomaviikolla 20.10. EI harjoituksia!!

 

Syysjakson hintaan sisältyy kenttävuorot ja valmennus. 
Kurssimaksu ajalta 4.8.-27.10.2024 (12 tapahtumaa) 70€

Jakso maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä lähetettävällä laskulla. Ilmoittautumiset ovat peruttavissa kuluttomasti ennen jakson alkua, tämän jälkeen maksua ei voida palauttaa. 

Treeneihin tarvitset mukaan juomapullon, liikunnalliset vaatteet ja kengät (mikäli nappulakenkiä ei ole, lenkkarit käyvät hyvin), oma pallo, sekä rennon fiiliksen.

Huolehdithan itse oman vakuutuksen tapaturmien varalle!

Futisstarttiin liittyviin kysymyksiin vastaa Mikko Hiltunen, mikko.hiltunen@kasiysi.fi ,040-848 0554.