YJ- ikäluokat XXL, Adidas % Select- seuravarusteet

XXL on urheiluliikekonsepti, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat.

XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 37, Ruotsissa 27 ja Suomessa 17, joiden lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan kautta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. XXL kerää saman katon alle kaiken sekä urheilu- että ulkoiluhenkisille asiakkaille. Haluamme olla alamme parhaita jokaisella osastollamme, mikä tarkoittaa erittäin laajaa tuotevalikoimaa useasta eri tuoteryhmästä.

XXL Team Sales seurakauppakonsepti on saanut alkunsa 2018. XXL liikeidean (laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat) lisäksi haluamme tarjota seuroille ja erityisesti seuran jäsenistölle helppokäyttöisen ja nopean toimintamallin seuravarusteiden hankintaan.

 

Aki Kelontekemä (perhevapaalla 1.5.2024 asti)

Team Sales Manager Finland

+358 40 8648020

aki.kelontekema@xxl.fi

 

Santeri Perälä

 XXL Team Sales Representative

+358 45 3254347

santeri.perala@xxl.fi

Tervetuloa XXL Team Salesiin!


Hienoa, että olet kiinnostunut urheiluseuroille tarjoamastamme valikoimasta!

Yksityishenkilönä toivotamme sinut tervetulleeksi ostoksille teamsales.xxl.fi sivustolle, jonka kautta sinun on mahdollisuus ostaa FC Kasiysin sekä Pohjois-Espoon Ponnen seuramalliston treenituotteita.


Muistathan rekisteröityä sivuilla, jotta ostoksesi hyödyttävät sekä edustamaasi joukkuetta ja seuraa. 

YJ ikäluokat - Kasiysin jäsenet

pelipaita painatukseen vain numero (ei nimeä)

Adidaksen kotipelipaita - tilataan erikseen joukkueelta
Adidaksen YJ sukka
Adidaksen peli- ja harjoitusshortsi
Adidaksen harjoituspaita musta

Taustat - Kasiysin jäsenet

Vetoketju shortsi
Piktät housut
Pikee musta
Pikee punainen
Harmaa T-paita
Pitkähihainen paita musta
Huppari
Joka sään takki
Kevyt toppatakki
Pitkähihainen paita musta
Toppatakki

”Hienoa päästä starttaamaan monivuotinen yhteistyö FC Kasiysin kanssa. Pyrimme omalta osaltamme tekemään varusteyhteistyöstä mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Mallistoa on jo suunniteltu yhteistyössä seuran ja XXL:n kanssa ja toivottavasti se on jäsenistölle mieleinen. Peliasu tulee erottumaan hienosti pelikentillä ja treenivaatteet palvelevat myös arkikäytössä.” – Eero Karhu, Manager Team Sales, adidas Suomi Oy"