6-9 vuotiaiden futiskerho

Lisätietoja ja ilmoittautumiset vastaavan henkilön kautta. Yhteystiedot alhaalla. Kaikki mahtuvat mukaan!

Tervetuloa mukaan Futiskerhoon! 6-9 vuotiaiden futiskerho on tarkoitettu futareille, jotka haluavat pelailla kerran viikossa. Tavoitteena on tuottaa pelaajille onnistumisia, ja liikunnallisia hetkiä saman henkisten lapsien kanssa. 

Toiminta on ympärivuotista. Ryhmät jaetaan iän mukaan siten, että pelaajat pääsevät harrastamaan oman ikäisten kavereiden kanssa.

 

FUTISKERHON HARJOITUKSET:

Talvikaudella 1.11.2023 lähtien  ti klo 17.00-18.00 Laaksolahden jalkapallohallissa

Kesäkaudella 15.4.2024 lähtien ti klo 17.00-18.00 Karakallion ulkotekonurmella

 

Katso lopun kalenteri!

 

Maksut:

Futiskerhossa on kahden viikon kokeilujakso. Ilmoittautumisen ja tulleen laskun voi perua tämän jakson aikana ilman kustannuksia. 

Kokeilujakson jälkeen sitoudutaan maksamaan seuran jäsenmaksu 30€. Kerhomaksu on 30€ kuukaudessa, mikä laskutetaan kaksi kuukautta (60€) kerrallaan. Ensimmäisen laskun suuruus määräytyy aloituskuukauden mukaan (1 tai 2 kuukautta).

Haluatko ilmoittautua?

Ota yhteys sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä luomme teille profiilin MyClub-palveluun. MyClub toimii kalenterina sekä alustana hyvään viestintään ja laskutukseen. Profiilin luomiseksi ilmoita ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

-Lapsen etu- ja sukunimi

-Lapsen syntymäaika

-Huoltajan tai huoltajien etu- ja sukunimi / puh / sposti

-Postiosoite, postinumero ja toimipaikka

Järjestelmään lisättyjen toimintaan osallistuvien toivotaan ilmoittamaan "osallistun" / "en osallistu" kyseisen viikon MyClub tapahtumaan hyvän suunnittelun takaamiseksi.

Oletko tulossa ensimmäisiin harjoituksiin?

Ilmoittautumisen jälkeen voi Futiskerhoon osallistua, vaikka jo heti samana päivänä.
Huom: Vakuutus astuu kuitenkin voimaan vasta, kun ensimmäinen lasku (jäsenmaksu ja ensimmäinen kerhomaksu) on maksettu.

Futiskerhoa pidetään Laaksolahden jalkapallohallissa. Varustuksen on hyvä olla liikuntaan soveltuva.  Esimerkiksi t-paita ja shortsit. Kenkinä voi käyttää lenkkareita tai jalkapallokenkiä, kunhan kengissä on mukava liikkua. Vesipullo ja oma pallo on hyvä olla mukana jokaisella kerralla. 

 

Yhteystiedot: Futiskerhosta vastaa Ossian Lanne / ossian.lanne@kasiysi.fi / 0504418413