Aava, Pikkujätti ja Kasiysi solmivat yhteistyösopimuksen

5.2.2014

Aava, Pikkujätti ja Kasiysi solmivat yhteistyösopimuksen
Aava, Pikkujätti ja Kasiysi solmivat yhteistyösopimuksen

Täysin suomalaisomistuksessa olevat Aava-Ortolääkärit, Lasten ja Nuorten lääkäriasema Pikkujätti sekä Kasiysi ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen myötä Kasiysi saa käyttöönsä Aava-Ortolääkäreiden suomalaiset huippuosaajat urheiluvammojen ehkäisyyn ja hoitoon. Lasten ja Nuorten lääkäriasema Pikkujätti täydentää kokonaisuuden tarjoamalla osaamistaan nimenomaan juniori-ikäisten terveyden ylläpitoon.

Sopimus on merkittävä Kasiysille myös taloudellisesti, sillä kesällä 2014 valmistuva Karakallion jalkapallonurmi saa merkittävän taloudellisen panostuksen Aava-Ortolääkäreiltä ja Pikkujätiltä.

Tämän yhteistyön näkyvimmät seikat ulospäin ovat Karakallion kentän nimeäminen Aava-kentäksi, sekä joka kesäisten jalkapallokoulujen toiminta Pikkujätin ja Kasiysin jalkapallokoulu -nimen alla.

Aava-Ortolääkäreiden yhteyspäällikkö Jari Pylvänäinen on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

- Yhteistyö Kasiysin kanssa muodostaa meille mielenkiintoisen ja palkitsevan kumppanuuden, Pylvänäinen iloitsee.

- Meillä on vahva erikoisosaaminen erityisesti urheiluun liittyvien vammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, ja uskon, että sopimuksemme tulee tuomaan kaikille osapuolille merkittävää lisäarvoa, yhteyspäällikkö kertoo.