Talous/laskutus

Arvoisa yhteistyökumppanimme
 
Olemme siirtyneet vastaanottamaan laskumme verkkolaskuina ja pyydämmekin, että lähetätte jatkossa laskunne aina verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.
 
Huomioittehan myös, että joukkueillemme osoitettuihin laskuihin tulee aina merkitä tilaajan viitteeksi kyseisen joukkueen tunnus oikein kirjoitettuna. Saatte sen tilauksen tehneen joukkueen edustajalta.
 
Verkkolaskuosoitteemme ovat:
 
Operaattori : Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite : 003710335680
OVT-tunnus : 003710335680 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskunne sähköpostiskannauksen osoitteeseen:

003710335680@procountor.apix.fi
 
Sähköpostilaskun vastaanottajakentässä ei saa olla muita osoitteita. Laskujen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-muodossa. Yhdessä sähköpostissa saa olla maksimissaan 10 liitettä ja liitteen maksimikoko voi olla 10 Mb. Yksi liite tulkitaan aina yhtenä laskuna ja muita kuin PDFmuodossa olevia liitteitä ei käsitellä.
 
Jos ette pysty toimittamaan laskuanne kummallakaan yllä mainituista lähetystavoista, voitte toimittaa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:
 
F.C. Kasiysi Espoo ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Paperilaskuna toimitettujen laskujen käsittelyaika on huomattavasti pidempi kuin muiden kanavien kautta vastaanottamiemme laskujen, emmekä voi taata näiden laskujen käsittelyä maksuehtojenne mukaisesti. Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa paperisen laskunne, tulee yllä oleva laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.
 
 
 
Ystävällisin terveisin
 
F.C. Kasiysi Espoo ry