Pojat 2016

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

Liity FC Kasiysin P16-joukkueeseen!

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet 2016-syntyneet pojat taidoista tai kokemuksesta riippumatta. Joukkuetoiminnassa harjoitellaan monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä tietysti ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla. Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Ikäluokkavastaavana toimii FC Kasiysin päätoiminen junioripäällikkö Jimi Mikkola. Ikäluokkavastaavan apuna toimii palkattuja valmentajia sekä mahdollisimman paljon lasten vanhempia.

Harjoituksien lisäksi ryhmä harjoittelee pelaamista muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, josta pelaaja saa lähtemättömiä muistoja. 

Harjoituksiin mukaan tarvitsee innostuksen lisäksi pallon, vesipullon ja lenkkarit/jalkapallokengät. Tarvittaessa pallon saa harjoituksien ajaksi lainaan.

Harrastuksen kustannuksiin vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus on 40€/kk sekä FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180€/vuosi. Hintaan sisältyy mm. valmennus, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus ja pelilisenssi. 

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteystiedot: 

Vastuuvalmentaja: Ossian Lanne / 050 441 8413 / ossian.lanne@kasiysi.fi

Uudet pelaajat ja pelitapahtumat/turnaukset: kasiysi.p16@gmail.com

Joukkueenjohtaja: Marjo Hiljanen 050 3369153  ja Joonas Halkilahti 050 5870639

 

 

Seuraa joukkueemme toimintaa Instagramissa @fckasiysip2016