Pojat 2010

 

 

Pojat 2010


Liity FC Kasiysin Pojat 2010 jalkapallojoukkueeseen!


Kasiysin 2010 syntyneiden poikien joukkue on muodostettu syksyllä 2016 ja harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Pelaajia joukkueessamme on noin 40 kolmessa tasoryhmässä.

Joukkueen, kuten seurammekin, tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö nuorille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Haluamme jalkapallotaitojen lisäksi edistää liikkumisen riemua ja kannustaa liikunnallista elämäntapaa koko perheelle.

Valmennuksesta huolehtii mainio tiimimme, 2 vastuuvalmentaja + 4 valmentajaa ja joiden tukena ovat myös seuran liiketaitovalmentaja ja maalivahtivalmentaja. Treenaamisen lisäksi osallistumme piirisarjaan sekä erikseen suunniteltuihin turnauksiin. Pelaamme peliryhmissä ja jokaiselle pelaajalle löytyy oikean tasoinen peliryhmä. Näin pystymme takaamaan riittävästi haastetta sekä onnistumisen kokemuksia yksilöllisesti.

Kasiysi käyttää MyClubia joukkueiden hallintaan, jokaiselle uudelle pelaajalle luodaan sinne käyttäjätunnukset. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan niin pääsette helposti mukaan toimintaan!

Uudet aloittelevat pelaajat aloittavat harrastamisen kokeilun ensiksi pariksi viikoksi jonka jälkeen vastuuvalmentaja nimeää pojan hänelle sopivaan peliryhmään. Katso harjoitusvuorojen ajankohdat "Kalenteri" -valikosta.

Rohkeasti vain mukaan hienon harrastuksen pariin, olet sitten ihan uusi pelaaja tai jo kokenut futaaja!

Yhteystiedot:

Henri Huovinen, Haaste ryhmän joukkueenjohtaja ja uusien pelaajien yhteyshenkilö,
040 661 3351 henri_huovinen77@hotmail.com

Karri Ackalin, Kilpa ryhmän joukkueenjohtaja ja yhteyshenkilö,
040 537 9635, karri.ackalin@gmail.com