Stadiumin tue seuraasi -kilpailu

31.3.2014

Aika: 1.-30.4.2014 Joukkue, jolla on kilpailun jälkeen eniten yhdistettyjä Stadium Member -kortteja oman joukkueen Teamsales-tilille, voittaa kilpailun.

 

TUE SEURAASI - KILPAILU!

Voittaja 6kpl Select Primera - jalkapalloa

Toinen 4kpl Select Primera - jalkapalloa

Kolmas 2kpl Select Primera - jalkapalloa

Aika: 1.-30.4.2014

Joukkue, jolla on eniten yhdistettyjä Stadium Member -kortteja oman joukkueen Teamsales-tilille, voittaa kilpailun. Tulos suhteutetaan joukkueen pelaajien lukumäärään. Kaikilla joukkueilla on yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa, joukkueen koosta riippumatta.

Tue seuraasi -konsepti. Bonusta kaikille!

Nyt voit tukea joukkuettasi 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla. Sinun tarvitsee vain olla Stadiumin jäsen sekä rekisteröityä osoitteessa http://www.stadium.fi/teamsales , jossa valitset joukkueet, joita haluat tukea. Jäsenyys on kortiton ja maksuton. Oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy luonnollisesti. Eli bonusta kaikille, samoista ostoista. Jos et vielä ole Stadiumin jäsen, voit liittyä myymälähenkilökunnan avulla myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi  . Kaikki seurassa voivat kerryttää bonusta ostoillaan: seura, joukkueet, jäsenet, perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät.

Lisätietoja saat Stadium Iso Omenasta, 020-7900235.

Palkintojen luovuttamisen edellytyksenä on, että joukkue rekisteröi vähintään 30% uusia kortteja rekisteröimättömistä jäsenistä.