KARAKALLION KENTTÄHANKE

17.6.2014

Puheenjohtajamme viesti oman kenttämme neliöiden myynnin vauhdittamiseksi.

Hei sinä jalkapallon ystävä,
Kasiysin kenttähanke tarvitsee sinun apuasi!

Karakallion kenttäprojekti nytkähti aimo askeleen eteenpäin, kun  viime viikolla saatiin tieto ELY-keskuksen hyväksyneen kenttäyhtiön avustushakemuksen. Tuki muodostaa 25% kentän hankintahinnasta, joten kyseessä on merkittävä kädenojennus valtiovallalta Kasiysille. Tuen lisäksi tarvitaan edelleen rahoitussuunnitelman mukaista yhteistä panostusta asiaan.

Lisätietoa kentästä
http://www.fckasiysiespoo.fi/aava-kentta/

Vaikka pieni ydinryhmä on tehnyt töitä tavoitteen saavuttamiseksi, jäsenistön enemmistön joukossa asia on unohtunut. Nyt on aika muistaa!

Toivoisinkin Kasiysin johtokunnan kera, että kaikki Kasiysin toiminnassa mukanaolevat kantaisivat kortensa yhteiseen kekoon vaikkapa ostamalla oman neliön tulevasta kentästä. Jokainen satasella ostettu neliö auttaa meitä välttämään kertaluonteisen kenttämaksun.

Osta neliö kenttää
http://www.fckasiysiespoo.fi/aava-kentta/osta-oma-nelio/

Siis, jokainen kynnelle kykenevä isä, äiti, kummi, isoisä, isoäiti, veli, sisko, täti, setä, yritysihminen, järjestöihminen, yhteistyökumppani ja kuka hyvänsä, tue hyvää tarkoitusta luomalla osaltasi paremman harrastamisen olosuhteita seuramme ja seutukuntamme lapsille ja nuorille. Karakallion kenttä on yhteinen - meidän seuran kenttä!

Terveisin,
Anssi Koskenvesa
Kasiysin puheenjohtaja