FC ESPOON EDUSTUKSELLE PISTE KÄRKIKAMPPAILUSTA

1.6.2015

Tikka tasoihin loppuminuuteilla

Miesten edustusjoukkue kohtasi myöhään perjantai-iltana lohkon toisen paikallisvastustajan Tikan. Siniset olivat kiinni täydessä pistepotissa ottelun viime minuuteille asti. Tikka tasoitti kuitenkin lukemat ottelun 87 minuutilla sivurajaheiton jälkitilanteesta.

Ottelun alkua lukuunottamatta ensimmäinen jakso oli Sinisten hallintaa. Tikalla oli vaikeuksia avata peliään ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi pitkät alakerrasta lähteneet pallot. Ottelun 13 minuutilla Antti Pokela iski Siniset 1-0 johtoon, mitkä jäivätkin taukolukemiksi.

Toisella puoliajalla Sinisillä oli mahdollisuus useampaankin kertaan ratkaista peli, mutta viimeistelyt jäivät vailinaisiksi. Kuten niin monta kertaa käy, Tikka sai ottelun lopussa sivurajaheiton -mikä ehkä pituudellaan yllätti Sinisten puolustuksen- , mistä Tikan pelaaja pääsi puskemaan tasoituksen.

"Lähdimme hakemaan voittoa, mutta jouduimme tyytymään tasapeliin. Toisella puoliajlla välimatkat kasvoivat liikaa ja päästimme näin Tikan mukaan peliin" kommentoi päävalmentajaa tuuranannut Kalle Vasse ottelun kulkua. Viimeisellä minuutilla pallo kävi vielä Tikan ylärimassa, mutta pallo ei pomppinut sen enempää Sinisille tällä kertaa. "Mielummin hyvällä pelillä tasapeliin" Vasse kommentoi lopuksi.

Edustuksen seuraava sarjaottelu pelataan Leppävaarassa torstaina 4.6. klo 18:30 alkaen. Vastassa silloin KäPa:n reservijoukkue. Lauantaina 6.6. jatkuvat pelit Regions Cupin merkeissä, jolloin edustus kohtaa MPS Athletico Malmin. Ottelu pelataan Pukinmäen nurmella klo 14:45 alkaen.