FC ESPOON MIESTEN EDUSTUS OTTELURUUHKASSA

15.6.2015

B-pojat hyvissä asemissa Ykkösessä

Miesten edustusjoukkue pelasi kuluneen viikon aikana kolme ottelua.

Kolmosessa kohdattiin sarjan häntäpään KäPa/PuLe ja HPS. Tuloksena molemmista otteluista voitot maalierolla 9-0. Vierasottelussa HPS:aa vastaan (voitto 5-0) onnistujia oli paljon. Pyry Korhonen palasi pitkästä aikaa aloituskokoonpanoon, josta tuloksena puhdas hattutemppu. ”Sarjassa olemme tavoitevauhdissa. Regions Cupissa keskinkertainen suoritus ei riittänyt ja se päättyi osaltamme tappioon neljännellä kierroksella” kertasi viikon tapahtumia päävalmentajana toiminut Ray Saarelainen ja viittasi lauantaina kärsittyyn cup-tappioon MPS Atletico Malmia vastaan.

Edustuksen sairaslista on taas pidentynyt. Maalivahti Heikki Louhivaaran kausi on ohi. Voitokkaassa HPS-pelissä maalissa torjui HJK-laina Jesse Koivistoinen. Koivistoinen jatkaa määräaikaisella sopimuksella joukkueessa ainakin tulevan viikon. Joel Järvelä, Fareed Sadat ja Leonid Parznetskiy olivat myös sivussa HPS-ottelusta. Tulevalla viikolla tilanne paranee siltä osin, kun Linus Salminen, Pasi Issakainen, Jere Sorsa ja Ville Koikkalainen vapautuvat armeijan harmaista. Myös Ukko-Pekka Leppäsen paluuta voidaan odotella lähiaikoina.

A-junioreiden SM-sarja jatkui lauantaina 6.6. pienen tauon jälkeen TPS:n kohtaamisella. TPS oli tyly isäntä ja pisteet jäivät Turkuun 4-1 lukemin. Espoolaisten ainokaisesta vastasi Ilari Hakala.

B-pojat ottivat viikonloppuna tärkeän voiton Turun Interistä. Molemmat joukkueet majailevat sarjan kärkipäässä ja molempien tavoite on ottaa tärkeitä lähtöpisteitä syyskierrokselle. B-poikien maaleista Interiä vastaan vastasivat Viljami isotalo ja Sami Stam.