FC ESPOO HAKEE PÄÄTOIMISTA PELAAJAKEHITYSVALMENTAJAA

18.8.2015

FC Espooseen haetaan vakituiseen työsuhteeseen pelaajakehitysvalmentajaa. Hänen tehtäviänsä ovat mm. aamuvalmennus, 10-13 -vuotiaiden pelaajien yksilöllinen valmentaminen sekä kehittymisen seurantatapahtumien johtaminen, tulosten analysointi sekä palautetilaisuuden johtaminen. Pelaajakehitysvalmentajana hän tulee toimimaan myös osana mm. seuran valmennuslinjan suunnittelua, kehittämisestä ja sen toteuttamisesta, sekä valmentajien "tutorointia" kyseisissä ikäluokissa. Tehtävään valittavalla tulee olla vankka jalkapallotausta, kokemusta yksillöllisestä valmentamisesta sekä vähintään UEFA B-valmentajatutkinto.

Näiden tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii positiivista ja aktiivista asennetta työhön, kunnianhimoa, neuvottelu- ja esiintymistaitoja, sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Työsuhde alkaa 2.11.2015.

FC Espoo tarjoaa erinomaisen työympäristön, vahvat kasvattajaseurat, hyvät olosuhteet sekä kilpakykyisen korvauksen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoivomuksesi, sekä ansioluettelosi 4.9.15 mennessä osoitteeseen: tommi.laitila@fcespoo.fi

Lisätietoja sähköpostitse: Tommi Laitila, tommi.laitila@fcespoo.fi