BAIJERIN JALKAPALLOLIITTO ISÄNNÖI SPL UUSIMAAN HALLITUSTA

28.9.2015


SPL Uusimaan piirihallitus, johon myös puheenjohtajamme Anssi koskenvesa kuuluu, teki vierailun Baijerin jalkapalloliittoon 21.9. Haus des Fussballs- taloon tapahtuneen vierailun isäntänä toimi liiton pääsihteeri Jürgen Igelspacher. SPL Uusimaan delegaatio sai kattavan katsauksen Baijerin liiton toimintaan, tunnuslukuihin ja arvopohjaan. Herra Igelspacherin esityksen jälkeen tapaamista jatkettiin vilkkaalla keskustelulla sekä avoimella kokemustenvaihdolla. Erityisesti käsiteltiin pelaajakehitykseen ja pelitoimintaan liittyvä kysymyksiä. 

Uudenmaan piirin hallitus sai arvokasta tietoa siitä, kuinka asioita tehdään maailman parhaassa jalkapallomaassa. Baijerin liitto on suurin Saksan alueellisista jalkapallotoimijoista, liitolla on runsaat miljoona jäsentä, joista noin  700 000 on aktiivipelaajia. Keskustelun päätteeksi sovittiin, että Baijerin liitto ja SPL Uusimaa voivat jatkossa aloittaa yhteistyötä erityisesti pelaajakehityksessä ja valmennuksessa, jos osapuolet näkevät sen hedelmällliseksi.  

Piirihallituksen ohjelmassa oli myös epävirallinen kokous sekä Bayern München - Wolfsburg -peli, joka jäikin mieleen ikimuistoisena Lewandovski -näytöksenä.

Baijerin liiton sivuilla oleva uutinen