FC ESPOON A-JUNIORIT JATKOIVAT VOITTOJEN TIELLÄ

21.3.2016

B-junioreille tärkeä voitto TPS:sta

FC Espoon A-juniorit ottivat lauantai-iltapäivällä 3-0 rutiinivoiton sarjan häntäpään MIFKsta. Voittokaan ei vielä varmistanut suoraa paikkaa tulevan kesän SM-sarjassa. Tahtipuikkoa lauantaina heilutteli Jonas Lindström kolmella maalillaan. Ottelusta tarkempi raportti luettavissa täällä.

B-juniorit ottivat myös arvokkaan voiton maali-iloittelussa TPS:aa vastaan. Kotijoukkue aloitti pirteästi kolisuttaen kertaalleen tolppia jo ennen Toomas Dementjeffin avausosumaa. Vieraat tulivat kuitenkin vielä kerran rinnalle, mutta Topias Tikkala vei espoolaiset taukojohtoon. Matias Sorvali vei heti puoliajan aluksi kotijoukkueen kahden maalin johtoon, mutta turkulaiset tulivat jälleen maalin päähän. Lopussa Juho Karmala sijoitti 4-2 osuman ennen TPS:n lisäajan kavennusta. Tärkeät pisteet jäivät näin ollen 4-3 lukemin Espooseen.

SM-karsintasarja jatkuu pääsiäisen jälkeen 2.4. A-juniorit kohtaavat HIFK:n, kun taas  B-junioreila on vastassa FC Viikingit. Panosta riittää molemmissa otteluissa.