Tommi Laitila - FC Espoon pelaajakehitysleirit onnistuneesti päätökseen

16.11.2017

Leiritykseen osallistui lähes 400 pelaajaa, valmentajaa ja taustaa.

Jo perinteeksi muodostuneet FC Espoon pelaajakehitysleirit on nyt onnistuneesti viety päätökseen. Pelaajakehitysleirit avasivat virallisesti FC Espoon -joukkueiden futiskauden 2018!

Kolmen viikonlopun aikana loka-marraskuun vaiheessa Kisakallion Urheiluopiston tekonurmikenttä, luentosalit ja muut oheistilat täyttyivät lähes 400 innokkaasta FC Espoon jalkapalloilijasta ja taustahenkilöstä. Olosuhteet olivat erinomaiset ja FC Espoo kiittää Kisakallion Urheiluopistoa laadukkaasta yhteistyöstä! 

Pelaajakehitysleirien sisältöön kuuluivat joukkueharjoituksia, pelaamista, pelaamisen analysointia, videopalavereja, pelaajakeskusteluja, luentoja sekä luonnollisesti myös valmentajakoulutusta. Lisäksi miesten ja naisten edustusjoukkueiden valmennustiimit Ilir Zenelin ja Velimatti Sutelan johdolla olivat vierailemassa leireillä, ja antoivat ison lisämausteen niin junioripelaajillemme kuin joukkueiden taustoillekin.

Pelaajakehitysleirit onnistuivat kokonaisuudessaan valmennusjohtaja Tommi Laitilan mielestä erinomaisesti: "Jälleen näytimme voimamme, ja vuosi vuodelta olemme pystyneet kehittämään leirikokonaisuutta entistäkin parempaan suuntaan. Ei voi kuin ihailla valmentajiemme sitoutumista yhteiseen tekemiseen kaikkien viikonloppujen aikana. Tunteja kertyi vuorokauteen runsaasti, mutta se ei näkynyt millään tavoin työskentelyssä väsymyksenä vaan pikemminkin päin vastoin: energisyytenä, intohimona ja ennen kaikkea keskusteluna FC Espoon toimintatavoista ja tavoitteista. Tästä on hyvä jatkaa kohti sarjakautta 2018."

FC Espoon seuraavat pelaajakehitysleirit järjestetään totuttuun loka-marraskuun vaihteessa 2018.