Tiedote FC Kasiysin huhtikuun toiminnasta

30.3.2020

‍Hei kasiysiläinen Tässä viestissä on tietoa huhtikuun seuramaksuista ja FC Kasiysin tilanteesta.

Kun koronviruspandemia keskeytti harrastustoiminnan, lähdimme Kasiysissä saman tien sopeuttamaan toimintaa ja pienentämään kuluja. Tavoitteena oli ja on pitää seura toimintakykyisenä, mutta minimoida poikkeusajan menot. Pyrkimyksenä on aloittaa toiminta tehokkaasti saman tien kun siihen valtakunnallisesti lupa annetaan ja koemme sen olevan turvallista.
 
Maaliskuu meni vielä vanhoilla kuluilla ja maksuilla, mutta nyt huhtikuusta pääsemme pienentämään maksuja.
 
Käytännössä Kasiysi seurana laskuttaa huhtikuusta alkaen joukkueilta 24 euroa kuussa per pelaaja. Aikuispelaajien osalta laskutetaan joukkueita 11 euroa per pelaaja, ja sen lisäksi 30 euroa per joukkue.
 Lopullinen joukkuemaksu pelaajille ei ole välttämättä juuri tuo 24 euroa. Jos joukkueellenne on kertynyt velkaa eli aiemmin on kerätty vähemmän euroja kuin on kulutettu, summa voi olla yli tuon “vakiomaksun”. Ja kääntäen: jos rahaa on kerätty toteutunutta enemmän, toimintamaksu voi olla myös lähtökohtaa pienempi.
 
Ikäkuokkanne toimihenkilöt tiedottavat tarkemmin joukkueenne huhtikuun maksun tiedoista heti maaliskuun talousraporttien valmistuttua. Joukkuekohtaiset talousraportit pyrimme toimittamaan viimeistään 10.4 mennessä.
 
Toive vanhemmille ja aikuispelaajille on, että pysymme kaikki jäseninä ja maksamme nämä normaalia pienemmät toimintamaksut. Seuran kannalta on elintärkeää saada teidät kaikki pysymään seurassa ja pitämään jalkapallokipinä ja rakkaus jalkapalloon elossa osana Kasiysiä.
Halliyhtiön (Myntinsyrjä) ja Karakallion kentän vastikkeet, toimiston ja hallinnollisten järjestelmien käyttömaksut sekä päätoimisten palkkakustannukset maksamalla saamme pidettyä seuran toimintakykyisenä ja valmiina jatkamaan toimintaa, kun tilaisuus siihen aukeaa. Seuran hallinnollinen ylläpitäminen on koko yhteisöllemme tärkeää, jotta myös paluu jalkapallon ja liikunnan pariin sujuu jouheasti, liikkuva iloinen lapsi ja vanhempi on koko perheen hyvinvoinnin kannalta merkittävä asia.
 
Tämä on haastava aika myös urheiluseuroille, mutta seuramme on lähtökohtaisesti taloudellisesti kohtuullisen hyvässä kunnossa ja uskomme, että pystymme tuottamaan laadukasta jalkapallotoimintaa heti, kun tämä poikkeuksellinen tilanne on ohi.
 
Kasiysin johtokunta käsittelee tilannetta viikoittain, ja uusista tiedoista sekä linjauksista viestitään aina mahdollisimman nopeasti. Toistaiseksi toiminta on virallisesti keskeytetty sunnuntaihin 19.4. asti. Samoin seuraleiri (17.-19.4.) on peruttu. Pyrimme tiedottamaan mahdollisesta muutoksista tilanteeseen heti, kun se on mahdollista.


--
Ystävällisin terveisin

Mikko Hiltunen
Toiminnajohtaja
040 848 0554
mikko.hiltunen@kasiysi.fi