Kutsu FC Espoon kasvattajaseuroille FC Espoo-PalloIirot peliin su 28.6.

17.6.2020


Oli mahtavaa nähdä teitä viime viikon lauantaina sankoin joukoin Leppävaaran Stadionilla seuraamassa FC Espoon miesten 2020 kauden avausottelua. Yhteensä ottelua oli katsomossa 320 katsojaa, mikä on oikein mukava määrä. Kutsumme tässä ja nyt kaikki seuraamaan myös seuraava peliä, sunnuntaina 28.6. klo 15.00 FC Espoo – PalloIirot (Rauma)

Puoliajalla laitettiin käyntiin koko kauden mittainen kasvattajaseurojen välinen leikkimielinen mittelö, jossa 2011-syntyneet olivat vuorossa kuljetuskilpailussa. Tarkoituksena on yhdessä kasvattajaseurojen edustajien kanssa sovittuna laittaa ensi viikon sunnuntaina liikkeelle puoliajan rankkarikisa jossa aina 3 vetäjää / seura olisi mukana. Maaleja on tarkoitus ampua puoliajalla edustuksen kakkosmaalivahdin (tai jonkun muun maalivahdin) taakse. Su 28.6. olisi tarkoitus että mukana olisi pojat 2010-syntyneiden pelaajia, tästä seuraavassa kotipelissä sitten la 18.7. olisi vuorossa 2010-syntyneet tytöt.

 

Voitte kasvattajaseuroissa sopia omat käytännöt miten rankkarin vetäjät valitaan, mutta mahtavaa olisi jos esim. treeneissä juhannuksen jälkeen joukkueessa otettaisiin pieni karsintakilpailu, jonka voittajat pääsevät sitten stadikalle näyttämään taitojaan. Kesä on monesti rankkareiden ampumisen aikaa, joten varmaan treeneissä niitä tulee jonkin verran harjoiteltua joka tapauksessa. Teemu Metsolan johdolla puoliajalle kokoonnutaan juoksusuoralle pelaajakäytävän viereen n. 5 min ennen puoliajan päättymistä kun pelikellossa on n. 40 minuuttia.

 

Tilanne avauskisan jälkeen tässä kasvattajaseurojen kilpailussa on KaPy 5p, Kasiysi 3p, LePa 2p, PEP ei valitettavasti osallistunut ensimmäiseen kisaan vielä mukaan mutta varmasti seuraavissa on jo mukana.

 

Mutta ennen kaikkea niin pelaajat kuin vanhemmatkin tervetuloa stadionille reilun viikon päästä sunnuntaina! Ottelutapahtumaa pyritään kerta kerralta kehittämään ja varmaa on että K18 anniskelualue jatkaa palveluaan Stadionin aurinkokatsomon kaarteessa, perheen vanhemmat tervetuloa tutustumaan myös sen tarjontaan.

 

Nähdään matsissa sunnuntaina 28.6.!

Mikko Taivassalo
toiminnajohtaja
FC Espoo