Jarno Fagerroos PU12 vastuuvalmentaja kaudelle 2021-2022

22.5.2021


Kauden 2021 - 2022 valmentajavalinnat vahvistuvat. PU12 ikäluokan vastuuvalmentajaksi on valittu Jarno Fagerroos. 

UEFA C valmentajakoulutuksen käynyt Jarno on valmentanut seurassa 9 vuotta eri joukkueissa ja vakuuttanut toiminnallaan. Jarno on aiemmin toiminut seurassa 2007- ja 2010-syntyneiden ikäluokissa.

Valmennuspäällikkö Peter Alexandroff on innostunut valinnasta: "on mahtavaa saada Jarnon kaltainen osaava huipputyyppi sovittua jo tässä vaiheessa, kyseessä on tähän tavoitteelliseen ikäluokkaan paras mahdollinen vaihtoehto.” 

Kolmen sukupolven Kasiysiläinen Jarno on aloittanut oman jalkapallo uransa FC Kasiysissä seuran perustamisvuonna 1989 isänsä Riston valmennuksessa. Myös Jarnon veljet Jani ja Jere ovat pelanneet seurassa. Jarnon poika, Pessi pelaa vuonna 2010 syntyneiden poikien joukkueessa.
Pitkän uran ulkomailla pelanneen Mika ”Väykkä” Väyrysen kaksoisolento Jarno pelasi Kasiysissä 15 -vuotiaaksi asti ja pienen tauon jälkeen aloitti uudestaan Kasiysin miesten joukkueessa. Nuorena Jarnon pelikavereina olivat mm. Veikkausliigan maalikuninkuuden FC Hongassa voittanut Jami Puustinen ja pitkän uran FC Hongassa ja RoPS:ssa pelannut Nicholas Otaru.