Yhteistoiminta U10 ja U11 ikäluokissa kaudella 2021-2022

21.12.2021
FC Kasiysin, Pohjois-Espoon Ponnen ja Kauklahden Pyrinnön yhdessä järjestämä U10 ja U11 yhteisharjoittelu kerran viikossa. Tämän lisäksi ryhmässä mukana olevat osallistuvat valittuihin pelitapahtumiin sekä kehittymisen seurantaan.

Yhteisharjoittelun avulla jokainen kolmesta seurasta on onnistunut tarjoamaan jalkapalloa kaikille - omalla tasolla. Vaikka toiminta on vasta alkanut on ollut hienoa nähdä miten hyvän vastaanoton pelaajat ja ikäluokkien valmentajat ovat toiminnalle antaneet. Kolmen seuran ikäluokkien yhteistoiminta luo mahdollisuuksia niin yksittäisille pelaajille, kuin koko seurayhteisölle.

Yhteisharjoittelu-ryhmät ovat harjoitelleet marraskuun alusta alkaen kerran viikossa. Mukana PU10, PU11 ja TU11 harjoituksissa on kaikkien kolmen seuran pelaajia. Teemoina alkukaudesta on ollut kahden pelaajan yhteistyö niin hyökätessä, kuin puolustettaessa. Kehittymisen seuranta tapahtumia on yhteisharjoittelu-ryhmällä kolmesti vuodessa. Esimerkiksi PU10 osallistui ensimmäiseen HUB kehittymisen seuranta tapahtumaan 8.12.2021 - tavoitteenaan antaa jokaiselle mukana olevalle pelaajalle työkaluja itsensä kehittämiseen. Yhteistoiminta tarjoaa ikäluokkien valmentajille mahdollisuus verkostoitua sekä kehittää oman toimintaympäristön arkea yhteistoiminnasta saatujen kokemusten avulla. PU11 kutsuttiin mukaan talvikaudeksi Miniliigaan pelaamaan kahdella peliryhmällä - ja muutkin ikäluokat ovat suunnitelleet jo pelitapahtumia keväälle. 

PU10 yhteisharjoittelu: Torstaisin Laaksolahden jalkapallohallissa klo 16.45-18.15

PU11 yhteisharjoittelu: Perjantaisin Laaksolahden jalkapallohallissa klo 17.30-19.15

TU11 yhteisharjoittelu: Perjantaisin Laaksolahden jalkapallohallissa klo 17.30-19.15