Tiedote: FC Kasiysi Espoo, Adidas ja XXL varustesopimukseen    

7.9.2023

FC Kasiysin varustetoimittaja ja jälleenmyyjä vaihtuvat vuodelle 2024. Seura on solminut vuoteen 2028 ulottuvan sopimuksen Adidaksen ja XXL:n kanssa.

FC Kasiysin toiminnanjohtaja Mikko Hiltunen on tyytyväinen uuteen sopimukseen. 
”Muutoksen vuosi 2023 saa tällä sopimuksella loogisen jatkumon työllemme kehittää seuratoimintaamme. Olemme pyrkineet viimeisen vuoden aikana tutkimaan kaikkia toimintojamme uudesta näkökulmasta- oli sitten kysymys pelaajapoluista, yhteistyökumppaneista, johtamismalleista, seurakulttuurista tai yleisestä hyvinvoinnista jäsenistömme keskuudessa. Koimme XXL:n ja Adidaksen tukevan vahvasti mainitsemaani kokonaisuutta”, taustoittaa Mikko Hiltunen. 
”Suuret kiitokset yhteistyövuosista Nikelle ja Stadium Teamsales Finlandille, ja ennen kaikkea Stadium Teamsalesin yhteyshenkilöllemme Nevelle”, jatkaa Hiltunen.

”XXL:n näkemykset toimivasta kumppanuudesta kohtasivat heti neuvotteluiden alkuvaiheissa. Pääsimme yhteisymmärrykseen sopimusasioissa varsin nopeasti, jolloin valmistelut alkavaa kumppanuutta varten päästiin myös aloittamaan hyvässä aikataulussa. Haluamme toivottaa koko FC Kasiysi yhteisön tervetulleeksi asioimaan kaikissa XXL-kanavissa.” XXL Team Sales Manager Finland, Aki Kelontekemä.

XXL on urheiluliikekonsepti, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra edulliset hinnat.

XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 37, Ruotsissa 27 ja Suomessa 17, joiden lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan kautta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. XXL kerää saman katon alle kaiken sekä urheilu- että ulkoiluhenkisille asiakkaille. Haluamme olla alamme parhaita jokaisella osastollamme, mikä tarkoittaa erittäin laajaa tuotevalikoimaa useasta eri tuoteryhmästä.

XXL Team Sales seurakauppakonsepti on saanut alkunsa 2018. XXL liikeidean (laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra edulliset hinnat) lisäksi haluamme tarjota seuroille ja erityisesti seuran jäsenistölle helppokäyttöisen ja nopean toimintamallin seuravarusteiden hankintaan.

”Hienoa päästä starttaamaan monivuotinen yhteistyö FC Kasiysin kanssa. Pyrimme omalta osaltamme tekemään varusteyhteistyöstä mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Mallistoa on jo suunniteltu yhteistyössä seuran ja XXL:n kanssa ja toivottavasti se on jäsenistölle mieleinen. Peliasu tulee erottumaan hienosti pelikentillä ja treenivaatteet palvelevat myös arkikäytössä.”  Eero Karhu, Manager Team Sales, adidas Suomi Oy.

Lisätietoja uudesta varustesopimuksesta ja toimintamalleista kerrotaan lähempänä sopimuskauden alkamista.