Jimi Mikkola FC Kasiysin valmennuspäälliköksi

14.10.2023


Marraskuussa alkavan 2023-2024 kauden suunnittelu on ollut jo pitkään käynnissä. Nyt vihdoin on aika alkaa esittelemään tulevan kauden toimintaamme.

Seurassa päätoimisena työntekijänä vuodesta 2019 lähtien työskennellyt Jimi Mikkola toimii 1.11.2023 lähtien Meidän Seuran Valmennuspäällikkönä. Jimin toimenkuvaan kuuluu 1.11.2023 lähtien seuran päätoimisten työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, seuran valmennus- ja pelaajakehityksen kehittäminen ja jalkautus sekä oman toimialueensa hallinto sekä viestintä. 

”Hienoa, että pääsemme aloittamaan uuden kauden hieman uudistuneella organisaatiokaaviolla. Urheilutoiminnan kehittäminen on ollut jo kauden 2022-2023 aikana osa Jimin työtehtäviä, mutta uudistetulla työnkuvalla saadaan varmasti vielä tehokkaammin jalkautettua seuran valmentaja- ja pelaajakehityksen tavoitteita. Jimin kanssa yhteistyö seuran kehittämisessä on aina ollut helppoa ja rakentavaa. Koen suureksi vahvuudeksi tulevalla kaudella, että seuran valmennuspäällikkönä toimii henkilö kenelle seuramme toimintakulttuuri ja henkilöt ovat tutumpia, kuin ehkä hänen omat taskunsa ” kommentoi seuran toiminnanjohtaja Mikko Hiltunen. 

”Todella innostuneena odotan uuden kauden alkua niin seuran, kuin itseni kehittämisenkin näkökulmasta. Olen päässyt kehittymään Kasiysissä ensin pelaajana, sen jälkeen nuorena valmentajana ja viimeiset neljä vuotta päätoimisena työntekijänä. Ja nyt käynnistyvä uusi työnkuva on jälleen askel kohti uutta oppimisprosessia. Seurana olemme kehittyneet valtavasti nopealla vauhdilla ja iso kiitos siitä kaikille. Jos jotain asiaa odottaa enemmän, kuin toista niin ihmisten kanssa käytäviä keskusteluja, joiden avulla pääsemme kehittämään entisestään toimintaamme jalkapallo- ja elämäntaitojen kasvattajana.” -Jimi Mikkola

Kauden alkuun on vielä muutama viikko aikaa, mutta pyrimme julkaisemaan lisää tietoa kauden 2023-2024 suunnitelmista jo vielä ennen kauden alkamista?